De ce i-a aruncat Mihai Albu rochia de mireasă Iuliei?! „A ținut expres să ia găina, mai puțin rochia” Ce s-a întâmplat cu verighetele de la nuntă?!

Se pare că a început din nou războiul între Iulia și Mihai Albu. Criticul de modă s-a văitat, zilele trecute, în presă că fostul soț i-ar fi aruncat rochia de mireasă creată de regretatul Răzvan Ciobanu, la nunta lor. Și verighetele au fost date la topit de către Mihai Albu. Designerul de încălțăminte a ținut să facă lumină în privința acuzațiilor, făcute recent în spațiul public de fosta lui soție. 

Mihai Albu (62 de ani) a răbufnit după ce fosta lui soție, Iulia, s-a plâns zilele trecute în presă că designerul de încălțăminte i-ar fi aruncat rochia de mireasă, creată de regretatul designer Răzvan Ciobanu. 

Iulia Albu l-a acuzat totodată pe fostul ei soț că ar păstrat fără acordul ei mai multe obiecte personale, foarte valoroase. 

Printre acestea, și un cărucior antic de colecție, Taylor, pe care Iulia l-a cumpărat și recondiționat pentru fiica lor, Mikaela. Acesta a fost folosit la botezul micuței, însă Mihai Albu s-ar fi descotorosit de el.

Iulia Albu a adus în discuție și alte piese de colecție, cum ar fi mai multe păpuși antice și mașini de cusut valoroase, care ar fi rămas tot fostul ei soț. 

Iulia Albu i-a înapoiat tatălui fiicei sale verigheta de la nuntă, așa cum au convenit în momentul în care au devenit soț și soție. Inelul a fost însă topit de Mihai Albu, conform propriilor declarații.

Mihai Albu îi dă replica fostei soții! Ce a făcut cu rochia ei de mireasă creată de Răzvan Ciobanu?

Enervat la culme de acuzațiile fostei sale soții, Mihai Albu a adus lămuriri în ce privește obiectele pe care criticul de modă reclamă că designerul le-ar fi aruncat fără acordul ei. 

„Doresc să aduc câteva lămuriri cu privire la campania de dezinformări apărută prin media în ultimul timp. Ar fi fost preferabil ca aceste expuneri să rămână în cutia de amintiri personale, intime…aceste atacuri trebuie să înceteze, amândoi avem alte familii acum și deja au trecut mai bine de 11 ani de la divorț. 

1. Rochia de mireasă. Realizată de  Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prieteniei mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar. 

Timpul a trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că după șapte ani de la divort, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu,  fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. 

Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție aceasta piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme de ce aș fi păstrat-o eu?! Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia.

2. Pantofii de mireasă, creație Mihai Albu. Pantofii au fost expuși imediat după nuntă, la cererea fostei soții, în showroom-ul meu pentru a fi admirați și de ce nu chiar să reprezinte o sursă de inspirație pentru alte mirese. Au stat în expoziție cam doisprezece ani, timp în care s-au degradat, motiv pentru care au fost retrași și puși într-o cutie prin depozit. Mutându-mă cu atelierul, aceștia cel mai probabil că au rămas în fosta locație. Dacă dorește îi pot face alții pentru că eu, designerul lor, sunt încă în viață.

3. Căruțul Mikaelei de la botez. Acest obiect a fost cu adevărat achiziționat și recondiționat pentru acest eveniment doar pentru câteva fotografii, după care a fost depozitat în magazia vechiului meu atelier și uitat acolo cu anii, iar după mutarea sediului (acum șase ani) a fost aruncat, și, din nou, în tot acest timp dânsa nu s-a îngrijit nicio secundă de soarta lui, mulți ani dupa divorț.

4. Mașinile vechi de cusut. Mi-au fost oferite cadou de fostul socru, deci sunt ale mele, le am și acum și mă mândresc cu ele. 

5. Păpuși. Nu știu despre ce păpuși pomenește. Chucky, Voodoo?”

„Să nu plângă după verigheta veche pentru că va primi una nou-nouță”

„6. Verigheta. Am convenit încă de la început că, în cazul în care divorțăm, să-mi înapoieze verigheta, cerință cu care a fost de acord, ceea ce a și făcut în momentul în care a intrat în relație cu actualul iubit ( mi-a înapoiat-o la doi ani după divorț). 

Să nu plângă după verigheta veche pentru că a declarat deja că va primi una nou- nouță…curând. 

7. Mănușile ei de kickboxing sunt undeva prin garaj, poate veni oricând să le ia ca să nu-i <<arunc mănușa>>”, a fost mesajul dur al lui Mihai Albu, pentru fosta soție, postat pe pagina lui de socializare. 

„Mai bine să respecte programul copilului”

Mihai Albu și-a sfârșit tirada avertizând-o pe fosta lui soție că ar fi cazul să respecte programul de vizită al fiicei lor, Mikaela, cu tatăl biologic, program stabilit de instanța de judecată.

„Mai bine să respecte Hotărârea Judecătorească cu dreptul superior al copilului nostru, acela de a avea program cu tatăl biologic, decât să lanseze atacuri menite să distragă atenția de la problema de bază”, a mai spus furios Mihai Albu. 

De la divorțul lor din urmă 11 ani, Iulia și Mihai Albu au avut mai multe divergențe legate de programul fiicei lor Mikaela, designerul de încălțăminte acuzându-și fosta soție că nu respectă decizia instanței de judecată.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image png
banner sofia vicoveanca png
Banner smiley Gina pistol
Banner Aurel Pădureanu
WhatsApp Image 2024 09 22 at 13 14 16 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net