Iulia Albu, adevărul despre primii bani câștigați pe vremea când lucra ca avocat. Care a fost primul ei salariu?

Iulia Albu, una dintre cei mai cunoscuți designeri de modă, mărturisește cum a început să câștige primii bani de una singură. Ce salariu avea atunci când a profesat ca avocat?

Iulia Albu / foto: Arhiva Click!
Iulia Albu / foto: Arhiva Click!

Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că înainte de a avea o carieră strălucitoare în lumea modei, Iulia Albu a urmat  Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. După ce a profesat vreme de șase ani ca avocat, aceasta a decis să se retragă și să se înscrie la UNARTE. 

Iulia Albu, despre primii bani câștigați din avocatură

Într-un interviu acordat presei, fosta soție a lui Mihai Albu a mărturisit care a fost primul ei salariu ca avocat. Iulia Albu își amintește cu drag de începutul vieții sale profesionale. 

„La 25 de ani mă căsătorisem cu 2 ani în urmă, tocmai terminasem facultatea de Drept și lucram într-un cabinet de avocatură pe 800 de lei pe lună. Acum, când mă uit în urmă, e o amintire frumoasă, pentru că toți trecem prin asta și e greu pentru toți când suntem la început de drum. Și eu sunt mândră că am muncit pentru a ajunge unde sunt și consider că nu te poți bucura cu adevărat de un lucru decât atunci când muncești cu adevărat pentru el”, a spus criticul de modă pentru ciao.ro.

Cum a luuat naștere pasiunea pentru modă

În prezent, Iulia Albu recunoaște că și-a asumat un mare risc atunci când a decis să renunțe la avocatură pentru a-și urma o carieră în domeniul modei. 

„Pasiunea mea pentru haine este foarte veche, dar atunci când vorbesc despre parcursul meu în modă, nu vorbesc niciodată despre pasiunea mea pentru haine. Am ferma convingere că acesta este un discurs mult prea facil și abordat de tot felul de fetițe' care se imaginează creatori de modă și designeri. Eu nu cred în această denumire creator de modă, cred în designer, cred în școala făcută și cred că acesta este și motivul pentru care eu am dorit să urmez cursurile UNARTE, deși m-am expus unui risc enorm. Voi vă dați seama dacă nu aș fi intrat? Dacă nu intram cu 10”, a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net