Iulia Albu și fiica ei, Mikaela, apariții de senzație la Summer Well. Cele două au stârnit un val de reacții: „Doamne, ce înger de fată...”

Iulia Albu și fiica ei, Mikaela au participat la festivalul Summer Well, care s-a desfășurat în perioada 9-11 august la Domeniul Știrbei, în Buftea. Aparițiile celor două au stârnit un val de reacții în mediul online, mai ales că de imaginea lor s-au ocupat doar specialiști.

Iulia Albu și Mikaela la Summer Well
Iulia Albu și Mikaela la Summer Well

Ținutele cu care Iulia Albu și Mikaela au făcut furori la Summer Well

Mikaela a început să iasă tot mai des în spațiul public. Fiica Iuliei Albu, în vârstă de 14 ani a apărut alături de mama ei la festivalul Summer Well, acolo unde au făcut furori. Cele două s-au pregătit intens pentru eveniment și s-au bazat pe mâinile de aur ale specialiștilor. În timp ce adolescenta a avut părul ondulat și un machiaj grafic, Iulia Albu a optat pentru bucle lejere și un machiaj strident.

 De asemenea, ținutele lor au fost la fel de extravagante. Mikaela a îmbrăcat un maiou de dantelă și blugi, iar designera de modă a ales să poartă o ținută all black, formată din pantaloni scurți și sacou. Astfel, cele două au făcut furori printre cei prezenți la festival și nu numai. În mediul online au provocat reacții care păreau să nu mai aibă punct de oprire. 

Mikaela, la Summer Well / Foto: Libertatea
Mikaela, la Summer Well / Foto: Libertatea

„Ești atât de frumoasă, semeni cu mama ta”

După ce au apărut în spațiul public, Iulia Albu și Mikaela au avut parte de reacții pe bandă rulantă, din partea admiratorilor.

„Relația mamă și fiică e deosebită. Frumoase amândouă ”/„Doamne, ce înger de fată”/ „Ești atât de frumoasă, Mikaela, semeni cu mama ta”/ „Superbe amândouă”/ „Drăguțe apariții, parcă sunteți surori”/ „Să fiți iubite, sănătoase și mândre de voi, iubitelor. Ați rupt cu apariția asta”/ „Vrem să vă vedem mai des, bravo Iulia pentru ținută”

„Mikaela, de departe o adolescentă cu gust. Semeni cu mama ta și îi moștenești talentul”/ „Bravo fetelor, vă pup și sunt uimită de frumusețea voastră” / „Ce trăsături ....semeni cu mama ta superbă” / „Distracție plăcută, arătați fenomenal”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net