Fiica Iuliei Albu, superbă la 14 ani! Dovada că îi seamănă leit mamei sale celebre

Iulia Albu are o fiică superbă! La cei 14 ani ai săi, Mikaela devine o domnișoară tot mai frumoasă și mai elegantă pe zi ce trece. Fiind deja o adolescentă în toată firea, fata petrece tot mai mult timp cu prietenii săi, motiv pentru care Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare imagini din momentele în care își ajută fata să își facă bagajele pentru o super călătorie cu gașca! Mikaela îi seamănă leit mamei sale!

Fiica Iuliei Albu, superbă la 14 ani!
Fiica Iuliei Albu, superbă la 14 ani!

Fiica Iuliei Albu, superbă la 14 ani! 

Mikaela traversează momente de neuitat. Se pregătește intens pentru examenul de Evaluare Națională și pentru intrarea la liceu. Printre responsabilitățile acestea însă, fata își face timp să se și distreze alături de prietenii săi. Dovadă stau și pozele pe care Iulia le-a postat cu fiica sa. Fata se pregătește să petreacă un weekend la mare alături de prietenii săi, iar mama o ajută să facă bagajele.

De remarcat este faptul că tânăra îi calcă pe urme mamei sale celebre și pare că îi împărtașește pasiunea pentru moda excentrică, iar Iulia a confirmat acest lucru.

„Pleacă copilul la mare, deci, natural, toată casa este cu fundul în sus 🤣10 ținute probate mai târziu, acesta este rezultatul. Ce naște din pisică… 🙈”, a spus Iulia Albu în dreptul pozelor postate pe Instagram.

Îmbracată decent, potrivit vârstei și complet naturală, Mikaela își trăiește frumos copilăria și nu încearcă să epateze. Asta au observat și fanii din comentarii care au avut numai cuvinte de laudă la adresa fetei.

„Ce atitudine minunată are... Se vede gena!”

„Frumoasa ca mama!❤️❤️❤️”

„Sorry, este ȘI MAI FRUMOASĂ DECÂT DVS!!!!!😍Love!!!!”, sunt câteva dintre comenatriile fanilor.

Cât despre relația cu tatăl său, celebru creator Mihai Albu, se pare că din păcate, nu au timp să se vadă atât de des. Acesta recunoaște că regretă că a pierdut multe momente importante din evoluția fetei.

„Nu am relația tată-fiică pe care mi-o doresc. Eu îmi doream această relație să fie altfel. Acum eu nu am ce să mai fac… că s-au pierdut anii importanți. Cred că asta se întâmplă atunci când părinții se despart. Cel care nu locuiește cu copilul pierde din legături. (…) Am cam fost în toate momentele importante din viața ei. Am fost și la deschiderile anilor școlari. Aniversările le-am sărbătorit doar când a fost rândul meu, dar în rest am vorbit la telefon. A fost convenția un an eu, un an ea. Anul acesta nu a făcut petrecere, dar nu știu de ce. Nu ne vedem cât ar trebui. Așa e să fie…

Acum nu mai sunt restricții din partea Iuliei, dar programul fetei este altfel. A crescut… are și alte obligații. Asta e adolescența. E în clasa a VIII-a acum și acum studiul contează foarte mult și respect programul ei. Nu vreau să intervin peste programul acesta”, a spus Mihai ALbu în podcastul moderat de Ameri Nasrin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net