Iulia Albu îl acuză pe Mihai Albu că a tulburat liniștea fiicei lor, spunându-i că are cancer! „M-a văzut cu tuburi de dren și sondă”

Ultima actualizare:

Foștii soți Iulia și Mihai Albu au ajuns, din nou, la cuțite! Cei doi își aruncă vorbe grele pe rețelele de socializare! De la ce a pornit acum conflictul?!

Iulia Albu a reușit să-l scoată iar din pepeni pe fostul soț, Mihai Albu (61 de ani). Stilista a făcut, zilele trecute, niște declarații în presă care l-au supărat maxim pe fostul soț, care se află încă în perioada de recuperare, după ce a fost operat de cancer de prostată. 

De la ce a pornit scandalul între cei doi foști soți?  „Nu era cazul să afle cu două luni înainte de examen”

Iulia Albu a deschis Cutia Pandorei și a declarat în presă că fiica lor, Mikaela (14 ani), a aflat prea repede despre diagnosticul dur al tatălui său. Vestea ar fi demoralizat-o pe fiica designerului de încălțăminte, care tocmai ce se pregătea să susțină un examenul pentru capacitate. 

 „A fost un an greu, pentru că în primul rând a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. 

Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost.

Cu siguranță a afectat-o și cred că ar afecta orice copil”, a spus Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Deși i-a promis fiicei sale să nu mai intre  într-un conflict public cu fosta soție, Mihai Albu nu s-a putut abține și i-a dat replica Iuliei, pe pagina lui de socializare. 

De ce a decis Mihai Albu să-i spună fiicei lui că are cancer, înainte de examen? 

 „I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că <<NU AR FI FOST CAZUL>> să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de capacitate). 

Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație chirurgicală complexă. 

Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în acestă perioadă dificilă”. 

 „Am protejat-o pe Mikaela cu toată ființa mea”

 „Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă) .

Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL! La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul. 

Cu siguranță, Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă câ nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles! 

Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în <<jurată la o emisiune TV>>. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!”, a scris designerul de încălțăminte, pe pagina lui de socializare. 

Iulia Albu: „Nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț”

Răspunsul Iuliei Albu nu s-a lăsat așteptat prea mult. 

 „Dragi colegi din presă, vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț. În toți acești ani am încercat și chiar am reușit, de cele mai multe ori, să mă țin departe de și să nu intru în circul creat de acesta.

Da, nu era cazul ca Mikaela să treacă prin această situație, așa cum este preferabil ca niciunui copil să nu i se întâmple asta. Dar aceasta este viața. A căuta cu tot dinadinsul orice mic motiv pentru a porni un scandal, la fel ca a-ți bârfi fosta soție live cu un alt bărbat pe un post TV național, sunt doar semnale ale unei probleme mult mai grave. 

De asemenea, amestecarea în această poveste a părinților mei, cu care fostul meu soț nu are nicio legătură, este, de asemenea, ridicolă. 

Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări și mai multă atenție acordată relației cu propria fiică”, a fost mesajul postat, în replică, de Iulia Albu, pe rețelele de socializare. 

Cum se simte Mihai Albu la două luni de la operația de cancer?

Mihai Albu a dezvăluit, pentru Click!, că starea lui de sănătate este bună, după ce a fost operat de cancer de prostată, în urmă cu două luni. Designerul de încălțăminte se află, în continuare, sub supraveghere medicală.

„Mă simt mai bine, nu am interdicții alimentare. Deocamdată, analizele au ieșit foarte bine, însă trebuie să le repet, la fiecare trei luni. 

Dacă va fi ceva în neregulă, voi urma un anumit tratament oncologic. Mai am ceva dureri, sunt două luni de când am suferit operația de cancer de prostată, încă am un disconfort abdominal”, ni s-a confesat Mihai Albu.

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de opt ani, însă în 2013 au ales să divorțeze, chiar dacă au împreună o fiică, pe Mikaela. Cei doi nu se mai înțelegeau, astfel că au stabilit, de comun acord, să-și încheie socotelile la notar, pe cale amiabilă. În prezent, amândoi și-au refăcut viețile personale alături de alți parteneri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net