Reacția lui Mihai Albu, după ce fiica lui a purtat la banchet pantofi de la altă firmă: „Așa a ales cu Iulia, eu i-am făcut gentuța!”. Cât costă încălțămintea lui pentru soacre și mirese?

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (61 de ani), designer de încălțăminte, vestit în întreaga lume, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Click!, despre fiica, Mikaela (14 ani), care, în aceste zile, trăiește emoțiile examenelor pentru admiterea la liceu. El ne-a explicat și de ce unica moștenitoare nu a ales să poarte, la banchet, o pereche de pantofi din colecțiile sale, alegând o cu totul altă firmă.

Mikaela a fost prințesa banchetului, la școală

Mikaela, fiica lui Mihai și a Iuliei Albu, care recent a absolvit clasa a VIII-a, a fost o prezență spectaculoasă la banchetul de sfârșit de an. Tânăra, cu chip de fotomodel, și-a menționat ambii părinți, în postarea făcută pe conturile sociale:

„Mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă! Mulțumesc pentru pantofii tăi, Valentino, pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea”.

De ce Mikaela nu a purtat pantofi din colecția celebrului ei tată?

Foarte mulți s-au întrebat însă de ce Mikaela nu a ales să poarte, la  acest eveniment emoționant, o pereche de încălțăminte din colecția celebrului său tată, Mihai Albu, preferând o cu totul altă marcă. Contactat de reporterul Click!, Mihai Albu a elucidat misterul:

„Pentru banchet, i-am făcut fetei mele gentuța. Pantofii, așa a ales cu Iulia, așa a vrut ea. Nu am fost la banchet, dar am fost prezent la festivitatea de sfârșit de an școlar”.Zilele acestea, Mikaela s-a aflat în febra examenelor de la Evaluarea Națională, decisive în alegerea liceului unde își va continua studiile: „Mi-a spus că s-a descurcat la probe, că a făcut bine. A avut meditatori, la română și la matematică, așteptăm rezultatele. Și-a făcut și o listă cu unitățile de învățământ preferate, conform protocolului, a bifat Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, Colegiul Național „Ion Neculce” și Colegiul Național „Școala Centrală”, dar și altele”, ne-a mai spus Mihai Albu, exclusiv pentru Click!

Cât costă o pereche de pantofi de nuntă marca Mihai Albu?

Mihai Albu are foarte multe comenzi la încălțăminte, fiind sezonul petrecerilor, mai ales al nunților:

”Avem multe comenzi, suntem în plin sezon de nunți. Vin la mine, împreună, mireasa, soacra mică, și soacra mare. Pentru astfel de petreceri, tocurile ideale, pentru persoane nu foarte tinere, sunt de 7-8 cm, în rest, miresele aleg și tocuri înalte, de 9-10 cm, vor să arate spectaculos. Prețurile pentru încălțămintea de ocazii este de 800-900 de lei perechea”, ne-a vorbit Mihai Albu despre afacerea sa.

Care este starea lui de sănătate, la două luni de la operația de cancer?

Mihai Albu susține că starea lui de sănătate este bună, dar că se află, în continuare, sub supraveghere medicală:

„Mă simt mai bine, nu am interdicții alimentare. Deocamdată, analizele au ieșit foarte bine, însă trebuie să le repet, la fiecare trei luni. Dacă va fi ceva în neregulă, voi urma un anumit tratament oncologic. Mai am ceva dureri, sunt două luni de când am suferit operația de cancer de prostată, încă am un disconfort abdominal”, ni s-a mai confesat Mihai Albu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net