Cum a reacționat Iulia Albu după ce a aflat că fostul ei soț are cancer. Cine i-a dat vestea: „Ceea ce am bănuit s-a adeverit”

Iulia Albu a aflat de la fiica ei, că fostul său soț, Mihai Albu se confruntă cu o boală cruntă, fiind diagnosticat cu cancer la prostată. Recent, acesta a suferit și o intervenție chirurgicală, iar atât Iulia Albu cât și Micaela, fiica sa au fost extrem de afectate.

Prima reacție a Iuliei Albu după ce s-a aflat că fostul său soț are cancer
Prima reacție a Iuliei Albu după ce s-a aflat că fostul său soț are cancer

Iulia Albu: „L-am asigurat de tot sprijinul”

După ce Mihai Albu a fost operat la prostată, Iulia Albu nu a putut sta departe, așa că a luat legătura cu el și i-a promis că îi va fi alături în această perioadă neagră din viața lui. De asemenea, criticul de modă este de părere că tatăl fetiței ei a procedat corect în momentul în care a decis să îi spună Micaelei despre boala lui.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a spus Iulia Albu pentru Cancan.ro

„Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se întâmplă și că există șanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu”, a mai adăugat ea.

Iulia Albu, mesaj emoționant pentru Mihai Albu

După ce Mihai Albu a făcut public anunțul legat de boala sa, Iulia Albu a scris un mesaj pe rețelele de socializare, prin care l-a încurajat pe acesta și l-a asigurat că îl va sprijini.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a scris Iulia Albu în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net