Motivul pentru care Mihai Albu își vede mai rar fiica. Designerul a rupt tăcerea și ne-a spus adevărul: „Mikaela mai are o lună și..”

#Exclusiv Click!

Pentru Mihai Albu (61 de ani), fiica sa, Mikaela, este lumina ochilor din cap. Celebrul designer de modă ar sta cât mai mult timp alături de adolescentă, însă în ultima perioadă, timpul nu îi mai permite puștoaicei acest lucru. Contactat de Click!, artistul ne-a dezvăluit și care este motivul.

„Mikaela mai are o lună și are treapta (examenul de clasa a VIII – n.r). Nu ne-am mai văzut de trei – patru săptămâni și atunci când ne vedem stăm puțin împreună. Merge la meditații permanent, învață bine, este responsabilă și silitoare. Nu îmi fac griji pentru ea că nu o să se descurce la examene chiar deloc, pentru că este pregătită, dar emoții am, normal, pentru acele teste. Ca profesie nu știu ce o să aleagă, pot spune doar că am observat că are înclinație spre desen și spre frumos. Știți cum este…la vârsta ei ar face foarte multe job-uri, dar cu timpul o să le trieze”, a spus Mihai Albu, pentru Click!

Sărbători melancolice

În decursul ultimului an, Mihai Albu a trecut prin momente dificile. Celebrul designer de pantofi și-a pierdut mama, dar și pe fratele său, stabilit în Canada, ce a murit în urma unui infarct.

„Astea sunt primele Sărbători Pascale fără mama și fratele meu. Eu de fiecare dată făceam Sărbătorile în familie, alături de mama mea. Acum o să petrec cu iubita mea și fetița ei, atât”, a conchis pentru Click!, Mihai Albu.

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de opt ani, însă în 2013 au ales să divorțeze, chiar dacă au împreună o fiică, pe Mikaela. Cei doi nu se mai înțelegeau, astfel că au stabilit, de comun acord, să-și încheie socotelile la notar, pe cale amiabilă. În prezent, amândoi și-au refăcut viețile personale alături de alți parteneri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net