Fiica Iuliei Albu va susține în curând examenul de Evaluare Națională. „Am emoții pentru ea”

Iulia Albu are o fiică superbă! De asemenea, Mikaela Ioana Albu, în vârstă de 14 ani, este și foarte inteligentă, iar acum că a terminat clasa a VIII-a, se pregătește intens pentru examenul de Evaluare Națională și pentru intrarea la liceu. Bineînțeles, mămica ei are puține emoții.

Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională / foto: colaj Instagram
Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională / foto: colaj Instagram

Mikaela, în vârstă de 14 ani, îi calcă pe urme mamei sale celebre și pare că îi împărtășește pasiunea pentru moda excentrică. Tânără își trăiește frumos copilăria și nu încearcă să epateze.

„Ei place foarte mult acest domeniu. Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. (...) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionază cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești”, a declarat Iulia Albu, pentru unica.ro.  

Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională

Fiica vedetei tocmai ce a terminat clasa a VIII-a și se pregătește intens pentru examenul de Evaluare Națională și pentru intrarea la liceu.

Fiica mea are 14 ani și se pregătește de examen la liceu. Este foarte dificil să stai în casă cu un adolescent care are tot felul de drame existențiale. Acum o înțeleg pe mama. Mama, te înțeleg perfect! Dar este un copil minunat, ca toți copiii din lumea asta. Și ăsta este textul tuturor mămicilor din lumea asta. Este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite”, a mai spus Iulia Albu.

De asemenea, criticul de modă a recunoscut că are emoții pentru examenul de Evaluare Națională pe care fiica ei îl va susține în doar câteva zile. „Da, am emoții pentru ea, pentru examenul ei. Am emoții în fiecare zi când pleacă de acasă și până se întoarce. Pentru că asta înseamnă să fii părinte”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net