Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor: „Am participat împreună, a fost emoționant”. Mikaela are chip de fotomodel!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Designerul Mihai Albu și fosta lui soție, Iulia Albu, au lăsat deoparte scandalurile, și, azi, 9 septembrie 2024, au fost alături de fiica lor, Mikaela, la festivitatea de deschidere a noului an de învățământ. În exclusivitate pentru Click!, designerul Mihai Albu ne-a vorbit cu emoție despre prima zi de liceu a Mikaelei, frumoasă ca un fotomodel.

Mihai Albu: „A fost emoționant”

Celebrul designer Mihai Albu a fost tare emoționat, azi, la deschiderea noului an școlar. La festivitate, a fost prezentă și Iulia Albu, fosta lui soție, mama Mikaelei, semn că, în momentele importante din viața unicului lor copil, lasă deoparte disputele:

„Am fost azi la deschiderea anului școlar, a fost frumos, emoționant, Mikaela este acum la liceu. A fost la festivitate și Iulia, ne-am întâlnit acolo, am participat împreună. Mikaela are acum colegi noi, școală nouă, am vrut să fim alături de ea, în aceste momente. Au fost și foarte mulți părinți”, ne-a spus Mihai Albu, exclusiv pentru Click!.

Fiica lui Mihai Albu, frumoasă ca un fotomodel

Mikaela Albu a venit, în prima zi de liceu, îmbrăcată foarte elegant, fiind, de departe, una dintre cele mai frumoase prezențe, la festivitatea de deschidere a anului școlar. Mihai Albu ne-a mai spus că Mikaela a respectat întocmai regulile vestimentare:

„În prima zi  de liceu a fost obligatoriu să se îmbrace în alb-negru sau în alb-bleumarin, nu știu exact, fără machiaj, decent. La urma-urmei, sunt copii, au 14 ani. Nu știu dacă vor avea uniformă sau ecuson, li se va comunica, în curând”.

Mihai Albu a mai menționat:

„Toți liceenii au venit încălțați mai elegant, dar fără tocuri și nu în adidași. Recomand, pe viitor, tuturor liceenilor, încălțăminte comodă, în culori decente”.

Mikaela și-a susținut tatăl bolnav

Designerul de încălțăminte Mihai Albu își adoră fiica, ba chiar s-a luptat cu Iulia Albu pentru respectarea programul lui de vizită, după divorțul lor cu scântei din 2013. Mihai Albu e fericit însă că Mikaela l-a susținut, la greu, după ce, la începutul anului, a fost diagnosticat cu cancer la prostată și a fost operat:

„Mikaela a venit la mine, m-a vizitat mai des, m-a încurajat. A însemnat foarte mult susținerea ei. Este un copil bun și frumos! La balul de absolvire, i-am dăruit Mikaelei o gentuță frumoasă, ca să îi poarte noroc!”, a mai menționat Mihai Albu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net