Când a aflat Mihai Albu că are cancer: „Dacă testele vor ieși bine, este posibil să scap de chimioterapie!”

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (61 de ani) a anunțat în cursul zilei de ieri o veste tristă. În urma unui control de rutină, celebrul designer de pantofi a fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

Fostul soț al Iuliei Albu a fost supus unei intervenții chirurgicale realizată de Conf. Dr. Gîngu, i s-a extirpat prostata și ganglionii locali și este în continuare monitorizat. Click! a stat de vorbă cu Mihai Albu și a aflat cum se simte acum!

Ştiați mai de mult diagnostul de cancer de prostată și abia acum ați anunțat? Cum ați aflat?

Nu, nu, nu. Pur și simplu, la sfârșitul lui ianuarie am făcut niște analize, analize pe care le fac periodic. Una dintre analizele de sânge a ieșit deformată. Așa a început totul.Din acel moment au început diverse investigații. Prima dată un RMN, după care puncție, o operație cu puncție, a scos celule din prostată, la care s-a făcut biopsie, și a ieșit că este cancer, după care a urmat computer tomograf, după care scintigrafie cu substanță radioactivă. Și toate au confirmat existența cancerului și s-a hotărât o operație de extirpare a prostatei.

A avut loc deja această operație de extirpare a prostatei?

Da, a avut loc acum trei săptămâni. Aproape o săptămână am stat în spital, acum zece zile am ajuns acasă. Acum trei zile am primit biopsia. Ce mi-a scos, a dat la analiză. Și a confirmat un cancer chiar mai agresiv decât s-a crezut inițial.

Ați mai postat la un moment dat o fotografie cu dumneavoastră pe patul de spital. Era de la operație?

Atunci mi-am făcut analizele. Nu, atunci am făcut puncția. Eu am zis că sunt analize, dar, de fapt, eu știam ce este.

Stadiul bolii este avansat, ce spun medicii?

Da, da, era avansat la prostată, dar există și o veste îmbucurătoare. Ganglionii adiacenți, care s-au scos și aceia, mulți, peste zece, nu sunt infectați. Deci, ganglionii din imediata apropiere nu sunt infectați.Asta înseamnă că prima fază e bine. Peste încă 3 săptămâni, la 6 săptămâni de la operație, va trebui să mai fac niște teste de sânge. Și dacă testele vor ieși bine, este posibil, să scap de chimioterapie sau de radioterapie. Adică de tratamente oncologice. Dacă este puțin mai mare, atunci va trebui să urmez și tratament oncologic.

Iulia Albu, mesaj de susținere pentru fostul ei soț

Chiar dacă relația dintre ea și fostul ei soț, de care s-a despărțit în urmă cu aproape 11 ani de zile, nu a fost mereu pe roze, atunci când a aflat că Mihai Albu are probleme de sănătate, Iulia Albu (42 de ani) l-a asigurat de toată susținerea ei și i-a transmis un mesaj public înduioșător.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm că această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile.  Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a ținut Iulia Albu să îi transmită fostului ei soț, Mihai Albu, în aceste momente grele pentru el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net