Mihai Albu a cedat! Ce o roagă pe fosta soție: „Am capitulat. Am nevoie de..”

#Exclusiv Click!

Designerul Mihai Albu a decis să pună capăt războiului declarațiilor cu Iulia Albu, fosta soție, care recent l-a acuzat că i-ar fi aruncat rochia de mireasă, dar și alte obiecte cu valoare sentimentală, rămase, în casa lui, după divorț. Mihai Albu vrea ca, în această perioadă, să se concentreze strict pe problemele lui de sănătate, fiind diagnosticat cu o boală grea: „Am nevoie de liniște, cu cancerul nu te pui!”, a menționat el, exclusiv pentru Click!

„Trebuie să țin boala din scurt!”

Mihai Albu și-a exprimat dorința, prin intermediul Click!, de a pune capăt scandalului cu fosta soție, Iulia Albu, având în această perioadă cu totul alte preocupări, cu mult mai serioase, starea lui de sănătate:

„Nu e în regulă ce se întâmplă, tot acest scandal, sper să se liniștească lucrurile. Eu unul am capitulat, nu mai ripostez! Ideea e că Mihai Albu vrea liniște, acesta este mesajul meu. În acest moment vreau să stau liniștit, am fost prea stresat, în ultimii cinci ani, sper să mă recuperez eficient după boală. Încă nu fac citostatice, dar trebuie să țin boala din scurt.

Cu cancerul nu te pui! Important e să nu să apară și în altă parte, încă nu fac citostatice, după operație, dar fac multe analize. La mine au fost multe probleme, mult stres cu mama bolnavă, supărările cu fosta”.

Are în plan să se recăsătorească

Mihai Albu s-a logodit anul trecut cu iubita lui, Elena Nechifor, medic cardiolog, dar ei au în plan și să-și oficializeze povestea de dragoste:

„Am vorbit cu ea despre căsătorie, avem în plan, dar încă nu am fixat o dată anume, poate, anul viitor, vom vedea. Tot în 2025, în primăvară, voi organiza și un eveniment mare de modă, după o pauză de 6 ani. De dinainte de pandemie nu am mai avut o prezentare”, ni s-a mai confesat Mihai Albu, exclusiv pentru Click!

De la ce a pornit, de fapt, ultimul scandal cu Iulia Albu?

Iulia Albu și-ar fi dorit să recupereze unele obiecte, cu valoare sentimentală, lăsate, după divorț, în fostul cămin conjugal. A amintit, printre altele, de rochia ei de mireasă, realizată de Răzvan Ciobanu, dar și de un cărucior de colecție, Taylor, pe care Iulia îl recondiționase pentru fiica lor, Mikaela. În replică, Mihai Albu a explicat, însă, pe contul său de Facebook, ce s-a întâmplat, cu fiecare obiect revendicat acum de fosta lui soție, Iulia Albu:

„Doresc să aduc câteva lămuriri cu privire la campania de dezinformări apărută prin media în ultimul timp. Ar fi fost preferabil ca aceste expuneri să rămână în cutia de amintiri personale, intime. Aceste atacuri trebuie să înceteze, amândoi avem alte familii acum și deja au trecut mai bine de 11 ani de la divorț”.

„A ținut expres să ia găina, mai puțin rochia de mireasă”

Mihai Albu a dezvăluit ce a făcut cu rochia de mireasă a Iuliei Albu, după divorțul lor, pe care ea i-o ceruse înapoi, în urmă cu 7 ani, odată cu decesul designerului Răzvan Ciobanu:

„Rochia de mireasă, realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prieteniei mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol vestimentar.

Timpul a trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că, după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu?! Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”.

Unde sunt pantofii de mireasă ai Iuliei Albu?

Dar, designerul Mihai Albu a spus și unde sunt depozitați pantofii de mireasă ai Iuliei, model realizat chiar de el:

„Pantofii de mireasă, creație Mihai Albu, au fost expuși imediat după nuntă, la cererea fostei soții, în showroom-ul meu, pentru a fi admirați și de ce nu chiar să reprezinte o sursă de inspirație pentru alte mirese.

Au stat în expoziție cam doisprezece ani, timp în care s-au degradat, motiv pentru care au fost retrași și puși într-o cutie prin depozit. Mutându-mă cu atelierul, aceștia cel mai probabil că au rămas în fosta locație. Dacă dorește îi pot face alții pentru că eu, designerul lor, sunt încă în viață”.

Mai există căruciorul de la botezul fiicei lor, Mikaela?

Și, nu în ultimul rând, Mihai Albu a explicat și ce s-a întâmplat cu acel cărucior frumos, de la botezul fiicei lor:

„Acest obiect a fost cu adevărat achiziționat și recondiționat pentru acest eveniment doar pentru câteva fotografii, după care a fost depozitat în magazia vechiului meu atelier și uitat acolo cu anii, iar după mutarea sediului (acum șase ani) a fost aruncat, și, din nou, în tot acest timp dânsa nu s-a îngrijit nicio secundă de soarta lui, mulți ani dupa divorț. Iar mașinile de cusut au fost oferite cadou de fostul socru, deci sunt ale mele, le am și acum și mă mândresc cu ele”.

„Să nu plângă după verigheta veche, va primi una nou-nouță”

Referitor la verigheta ei, Mihai Albu i-a dat Iuliei Albu o replică acidă:

„Am convenit încă de la început că, în cazul în care divorțăm, să-mi înapoieze verigheta, cerință cu care a fost de acord, ceea ce a și făcut în momentul în care a intrat în relație cu actualul iubit ( mi-a înapoiat-o la doi ani după divorț). Să nu plângă după verigheta veche pentru că a declarat deja că va primi una nou-nouță…curând”.

„Mai bine să respecte programul copilului”

În încheiere, Mihai Albu a dorit să îi atragă atenția fostei soții să lase scandalurile și să respecte programul de vizită al fiicei lor, Mikaela, cu tatăl biologic, stabilit, de altfel, în instanță.

„Mai bine să respecte Hotărârea Judecătorească cu dreptul superior al copilului nostru, acela de a avea program cu tatăl biologic, decât să lanseze atacuri menite să distragă atenția de la problema de bază!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ducu Bertzi
Banner Elena Merisoreanu
toma caragiu elena caragiu
regina letizia profimedia jpg
Banner Aurelian Temisan
WhatsApp Image 2024 09 24 at 15 45 19 jpeg
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net