Mihai Albu, sprijin de nădejde în lupta împotriva cancerului. Ce i-au transmis foștii socrii, părinții Iuliei Albu

În urmă cu doar câteva zile, cunoscutul designer de pantofi Mihai Albu mărturisea publicului faptul că se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate. Acesta dezvăluia în exclusivitate pentru Click! faptul că a fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. 

Mihai Albu este susținut de fosta soție în lupta cu cancerul / foto: Arhiva Click!
Mihai Albu este susținut de fosta soție în lupta cu cancerul / foto: Arhiva Click!

Sprijin emoțional a primit din partea apropiaților și a persoanelor dragi. Foștii socri ai lui Mihai Albu și-au arătat suportul față de situația prin care trece fostul lor ginere. 

Mihai Albu: „Le mulțumesc pentru gândurile bune!”

Recent, Mihai Albu ne mărturisea faptul că a fost supus unei intervenții chirurgicale realizată de Conf. Dr. Gîngu, i s-a extirpat prostata și ganglionii locali și este în continuare monitorizat.

Într-un alt interviu oferit presei, designerul se arăta extrem de bucuros de faptul că Mikaela, fetița din fosta căsnicie cu Iulia Albu, îi este alături. De asemenea, sprijin a primit și din partea acesteia, dar și a părinților săi. 

„Îmi este alături și fetița mea, Mika, care a fost și este foarte afectată de ceea ce mi se întâmplă și care mă sună foarte des. Într-adevăr, am fost sunat de fosta soție, care și-a oferit sprijinul, asta după ce a aflat de condiția mea de la fetița noastră. Totodată, am primit suport moral de la foștii mei socri, care se interesează constant de starea mea și care au fost alături și de Mika în tot acest timp, precum și de la rudele și prietenii apropiați, cărora le mulțumesc pentru gândurile bune.”, a transmis Mihai Albu pentru Actualitate.net

Elena Nechifor, sprijin de nădejde pentru Mihai Albu

Mihai Albu și Elena Nechifor formează un cuplu de aproape un an. Cei doi se susțin reciproc chiar și în cele mai grele momente, mai ales că iubita sa, de profesie medic cardiac, l-a îndemnat să își facă un set amănunțit de analize. Așa a aflat de problema medicală cu care se confruntă.

„Mă ajută și mă sprijină intru totul iubita mea, Elena, ea este cea care a inițiat și care a condus acest parcurs medical. Implicarea ei a fost și este determinată în evoluția mea. Toate deciziile importante au fost luate împreună, ea oferindu-mi suport informațional și emoțional, astfel încât să-mi înțeleg boala și să aleg ceea ce este cel mai mai bine pentru mine. Postoperator tot ea s-a îngrijit de mine cu tot ce presupune asta.”, a mai declarat Mihai Albu pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net