Mihai Trăistariu trăieşte o dramă de doi ani. Nepoata lui, dispărută fără urmă

22 februarie 2022 9:05   Vedete românești

 Mihai Trăistariu a dezvăluit că, de doi ani, familia sa trăieşte o adevărată dramă. Nepoata sa de 30 de ani, stabilită în SUA, a dispărut, iar sora lui Mihai nu mai poate dormi de disperare.

Mihai Trăistariu a povesitit că fiica surorii sale este de negăsit de doi ani de zile şi că nimeni nu ştie ce a păţit fata de 30 de ani. Sora artistului e de neconsolat şi nu poate dormi pentru că nu ştie nimic despre fiica ei.

“Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.  Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, la o emisiune tv.

Sora lui Mihai Trăistariu a mers în SUA pentru a afla ce a păţit fata

Mihai a mai dezvăluit că tânără a stat în Germania, pentru studii, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acolo, s-a căsătorit, dar a avut probleme cu soţul şi a divorţat. De atunci, nimeni nu ştie nimic despre fată. Sora lui Mihai a fost chiar în America, dar fără nicio reuşită, dar speră totuşi la un miracol.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a completat Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu, violent cu mama artistului

Mihai Trăistariu a povestit, în trecut, că a avut o copilărie grea, pentru că tatăl lui era violent şi o bătea crunt pe mama sa. Ani la rând, Mihai a crezut că aşa se întâmplă în fiecare casă, pentru că bătăile erau ceva la ordinea zilei. Ba chiar, a fost chemată şi Poliţia în urma scandalurilor dintre părinţii artistului.

„Într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu a murit când solistul avea doar 17 ani, dar, din cauza scandalurilor din casă, Mihai nu a fost trist. El a declarat că nu a plâns, ci s-a bucurat că mama lui nu a mai suferit de atunci.

„Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat, că mama a scăpat de chin.”, a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe