Moment emoționant pentru Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc. „Am plâns azi ca și când s-ar mărita”

4 septembrie 2024 13:35   Vedete românești

Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a făcut astăzi primii pași în curtea școlii! Fetița în vârstă de 5 ani a început și ea școala, iar acest lucru i-a emoționat teribil pe părinții săi. Ana Pandeli, soția lui Codin Maticiuc a împărtășit prima poză cu cea mică din această zi atât de importantă pentru ea.

Prima zi de școală pentru Smaranda!

La doar 5 ani, Smaranda impresionează pe toți cei din jur prin inteligența și înțelegerea sa surprinzătoare a lumii. Astăzi însă a fost prima zi de școală a fetiței, iar mama sa Ana Pandelie a postat o primă fotografie cu ea pentru a imortaliza acest moment deosebit de important pentru cea mică. Nu știm însă dacă Codin a putut fi prezent la deschiderea școlii.

Am plâns azi ca și când s-ar mărita. Puiul meu și prima ei zi de școală.”, a transmis Ana Pandeli pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc postează de fiecare dată replici și momente cu Smaranda care îl lasă mască până și pe el. Oamenii sunt uimiți de cuvintele pline de înțelepciune pe care fetița de doar 5 ani le spune. Iată câteva dintre momentele care i-au impresionat pe oameni.

„Dumnezeu a creat lumea, dar nu și casele. Casele au apărut când oamenii au căpătat imaginație.” 

„Tata, vrei să îți spun partea bună a unui coșmar? Dacă ești curajos în timpul coșmarului poți fi și-n realitate. Și coșmarul e ca viața până la urmă.” 

„Fata mea cea mare, Smaranda 5 ani, a sunat-o și a rugat-o să vină acasă să o culce. Iată dialogul dintre ele: 

-Pot să te îmbrățișez, iubirea mea?

-E tot ce am nevoie, doar d-aia te-am așteptat, că altfel puteam să adorm cu tine la telefon.”

Cu ce boală se confruntă fiica lui Codin Maticiuc

 Când Smaranda s-a născut, medicii i-au dat o veste cumplită. Cea mică era posibil să fie nevăzătoare. Vestea a căzut ca un trăsnet peste întreaga familie, iar toți au ost foarte marcați. Din fericire, s-a dovedit că ceea ce avea micuța era o afecțiune rară, doar că putea să vadă. De acest lucru și-au dat seama însă mult mai târziu.

Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.”, a spus Codin.

Mai multe