Reîncep filmările pentru „Cursa”!Codin Maticiuc: „Viața merge mai departe! Înlocuim mașinile!”

#Exclusiv Click!

„Show must go on!”( n.r: „Viața merge înainte!”) Codin Maticiuc a anunțat că filmările pentru lungmetrajul „Cursa” vor fi reluate marți seară, după accidentul teribil în care doi cascadori și un cameraman au ajuns la spital. Cele două mașini grav avariate în accidentul de duminică seara vor fi înlocuite cu altele de același calibru. 

Doi cascadori și un cameraman au ajuns la Spitalul Universitar, duminică seară, după un teribil accident produs chiar în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”. Pelicula despre cursele ilegale de mașini este produsă de Codin Maticiuc și se anunță a fi cel mai scump film românesc de până acum. 

Codin Maticiuc a fost cel care a anunțat accidentul pe rețelele de socializare și a mers la spital pentru a se asigura că cele trei persoane implicate sunt în afara oricărui pericol.

„Culmea, că se întâmpla o depășire simplă, două mașini aflate pe aceeași bandă, una schimba banda și intra în față. Asta era tot. 

Nu-mi dau seama de ce a derapat. Din vina cui, dacă era vreo pată de ulei, de apă, sistemele s-au blocat, cascadorul profesionist a apăsat prea tare, prea încet, a tras prea în dreapta. Am stat cu ei am făcut toate CT-urile, toată lumea e ok. 

Băiatul care conducea Lamborghiniul întreba mereu cum era mașina. Ziceam să lase mașina, că e doar despre ei. El voia să se întoarcă la filmare, dar i-am zis că am anulat, ca să fie toată lumea liniștită”, a povestit Maticiuc, din fața spitalului, îngrozit de cele întâmplate. 

Filmările pentru „Cursa” se reiau, iar mașinile vor fi înlocuite

Contactat de Click!, Codin Maticiuc a recunoscut că a fost în șoc din cauza celor întâmplate, dar că filmările la lungmetraj se vor relua marți, 27 august, iar mașinile avariate vor fi înlocuite.

„Vă dați seama că înlocuim mașinile. Show must go on( n.r: Viața merge mai departe!)”, a declarat Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Click!

Cum s-a produs accidentul de la filmările pentru „Cursa”?!

Un bolid Lamborghini și mașina din care se filma, un Porsche, s-au ciocnit violent, duminică seara, pe Bulevardul Doina Cornea, din sectorul 6 al Capitalei, chiar în timpul filmărilor pentru lung-metrajul „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 22. Primul bolid Lamborghini filma o scenă în care trebuia să depășească un autoturism aflat în față. La schimbarea benzii de circulație, mașina Lamborghini a derapat pe șosea și a intrat în gardul ce delimitează șina de tramvai. 

Mașina Porche, care venea din spate și din care se filma întreaga scenă, nu a putut evita Lamborghini-ul și a intrat în el. Mașina s-a răsturnat pe șosea și s-a oprit direct în gardul unei instituții de învățământ din zonă.

În urma impactului violent, cei doi cascadori aflați în prima mașină au fost răniți și transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cameramanul, aflat în mașina din spate care filma scena, a fost și el dus la Spitalul Universitar. Aceștia au fost, însă, externați în aceeași seară, fiind în afara oricărui pericol. 

Filmul „Cursa” va fi lansat în cinematografe în toamna anului 2025. Pelicula are în distribuție mai mulți actori cunoscuți din România ( precum Andi Vasluianu sau Denis Hanganu) și are ca temă cursele ilegale de mașini.

Filmările se desfășoară noaptea, între orele 22.00 și 05.00, mai multe străzi și pasaje din Capitală fiind închise pe rând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net