Codin Maticiuc e la cuțite cu Mișu Pricopsitu’ din Miami Bici pentru o vacanță promisă în Hawaii! De ce l-a lăsat cu buza umflată: „A înțeles el prost!”

#Exclusiv Click!

E scandal în jurul filmului Miami Bici! Producătorii Codin Maticiuc și Matei Dima (alias BRomania) sunt acuzați de unul dintre actorii principali, Mihai Popescu zis și Mișu Pricopsitu’, că l-ar fi păcălit, deși o parte din filmări s-au desfășurat chiar în casa acestuia din Miami. Mișu Pricopsitu’ susține că Maticiuc și BRomania i-ar fi promis o vacanță în Hawaii, dar s-au făcut între timp că uită de ea. 

Mișu Popescu, alias Mișu Pricopsitu’, pe numele său real Mihai Gabriel Popescu, este unul dintre personajele cunoscute din lumea mondenă. Fostul politician s-a stabilit în America, mai precis la Miami, cu mulți ani în urmă. 

Mișu a apărut în filmul Miami Bici, produs de Codin Matciuc și Matei Dima (alias BRomania), peliculă pentru care și-a transformat casa din Miami în platou de filmare. 

Mișu Popescu susține că Maticiuc și BRomania i-au promis o vacanță în Hawaii, dar au uitat de ea! 

Mișu Popescu a dezvăluit că i s-ar fi promis, o vacanță în Hawaii, dacă filmul trece de 300k de vizualizări. Deși pelicula a avut un succes cu mult peste așteptări, Codin Maticiuc și Matei Dima au uitat de vacanța în cauză.  

 „La filmul Miami Bici am colaborat cu Codin și Matei Dima. M-am oferit să îl ajut pe Codin. M-am implicat la scenariu (chiar și denumirea a fost ideea mea) și i-am pus la dispoziție casa, barca, mașina, prietenii și chiar... și pe mine în rolul de băiat rău din film. 

Mai târziu, el a venit pregătit să realizeze filmul și tot atunci l-am cunoscut și pe Matei Dima. Mi s-a promis ca răsplată o vacanță în Hawaii, dacă filmul trece de 300k de vizualizări. Filmul a depășit recordurile, dar eu vacanța încă nu am primit-o...”, a spus Mișu Popescu, într-un interviu pentru replicaonline.ro. 

Ce spune Codin Maticiuc despre vacanța în Hawai cu care i-ar fi rămas dator lui Mișu Pricopsitu’?

Contactat de Click!, Codin Maticiuc a negat că i-ar fi promis o vacanță lui Mișu Pricopsitu’.

„N-a înțeles el! Era vorba de o vizionare a filmului Hawaii în prezența regizorului și a producătorului acestuia, Jesus del Cerro. 

O vizionare privată la reședința lui Mișu, care s-a și întâmplat. Cine știe de când or avea cei de la Republica acest interviu în sertar și și-au amintit să-l publice acum. Sau era Replica?”, a fost răspunsul lui Codin Maticiuc, pentru Click!

Procopsitu’ susține în continuare că a fost tras pe sfoară! „Vacanța promisă nu am primit-o încă”

Mișu Pricopsitu’, însă, nu este deloc de acord cu declarațiile lui Maticiuc. 

„Îmi asum tot ce am declarat în acel interviu. Vacanța promisă nu am primit-o încă. Am vorbit telefonic. Mi-a zis că, dacă filmul trece de 300k de rulări în cinema, voi avea o vacanță de două persoane în Hawaii. 

Asta nu înseamnă că am vreo frustrare în acest sens sau că sunt supărat pe Codin în vreun fel

Pur și simplu, ar fi frumos să mă bucur și eu de acea vacanță dacă cândva se vor ține de promisiune. A fost o întrebare la care am răspuns cât se poate de sincer. 

Nu vreau să întru în nicio polemică. Nu cred că a putut să zică că am înțeles eu prost! Dar, dacă așa a zis, atunci cu siguranță are motivele lui

Eu, din câte ați observat, mai nou sunt irelevant în toată această poveste!”, a declarat Mișu Pricopsitu’, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Mișu Popescu, zis Pricopsitu’? A fost consilierul lui Ludovic Orban

Mișu Popescu, cunoscut în lumea mondenă drept Mișu Pricopsitu’, a intrat în politică în 1990, în PNȚCD. Ulterior, a fost consilierul lui Ludovic Orban, pe vremea când acesta era ministru al Transporturilor, în 2007. Acesta a fost numit și administrator la Compania Națională de Drumuri. În acea perioadă, s-a ales cu porecla Pricopsitu’. 

A fost membru în CA al Portului Constanța, în perioada 2007-2009, apoi în perioada 2006-2010 a fost membru în CA al Regiei de Transport București, a fost vicepreședinte al BTT SA, în perioada 1998-1999, anterior a fost inspector în cadrul Primăriei Capitalei.

Fostul politician, actualmente investitor  imobiliar, s-a stabilit de foarte mulți ani în SUA, la Miami, acolo unde deține o vilă impunătoare, locul în care s-au filmat de altfel multe secvențe din producția Miami Bici, ce-i are ca protagoniști și producători pe Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut drept BRomania. 

Mișu Popescu a pus bazele unei filiale a PNL Diaspora, în Miami, a fost și președintele PNL Diaspora SUA și în perioada 2021-2022 vicepreședinte al PNL Diaspora.

Mihai Gabriel Popescu s-a căsătorit cu frumoasa Elena, la începutul verii lui 2022. A fost o nuntă ca-n povești, de peste 150.000 de euro. Evenimentul fastuos a avut loc într-un club din Capitală, iar Loredana Groza și Luis Gabriel au cântat în duet în cinstea mirilor.

Mișu, băiatul rău din Miami Bici 

Mișu Popescu trăiește în Miami Beach, iar în filmul lui Codin Maticiuc și BRomania el a jucat rolul băiatului rău.

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România, care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american”, cât și visul românesc de a se „îmbogăți rapid”.

Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelic al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida. Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America.

În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
image
actualitate.net
image
actualitate.net