„Ofer 3.000 de euro!” Codin Maticiuc cere ajutorul oamenilor pentru a identifica un hoț de telefoane

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc lansează un mesaj prin intermediul căruia le solicită oamenilor ajutorul pentru a-i da de urmă unui hoț. Individul cu pricina și-a însușit un telefon care nu-i aparține, iar fostul „Crai de Dorobanți” oferă suma de 3.000 de euro drept recompensă. 

Codin Maticiuc / foto: Facebook
Codin Maticiuc / foto: Facebook

Spiritul civic de care dă dovadă Codin Maticiuc poate fi luat drept un exemplu pozitiv de către toată lumea. Recent, indignat de gestul unui hoț de a-i fura telefonul unui băiat, l-a determinat să îl facă „vedetă” pe infractor. 

Codin Maticiuc: „Poza este îndeajuns de clară” 

Pe pagina sa de Facebook, producătorul a postat o fotografie destul de clară cu bărbatul care a furat telefonul și apoi a dispărut. Cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsi înaintea oamenilor legii, și oferă o recompensă substanțială celui sau celei care ajută la identificarea și găsirea infractorului. 

„3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta. Tipul din fotografie a furat telefonul unui băiat chiar de lângă mine. Vă las în comentarii videoul cu furtul în sine.

Eu și trei prieteni ne odihneam după paddel și alții jucau acum în locul nostru. Tipul s-a așezat lângă mine și se prefacea că îi privește pe jucători. A furat un telefon și s-a cărat. Ieri, 15 aprilie, ora 20.00.

Poza nu e clară dar eu l-am văzut bine și o fată a stat și de vorbă cu el. Poza este îndeajuns de clară încât să-l știe vecinii lui.

Primul om care-mi scrie cum se numește, cum îl găsesc, primul om cu informații clare pe care eu să le verific primește de la mine 3000 de euro.

3000 de euro cash de la mine sau poate alege 15.000 de euro să ajutăm pe cineva. Un caz social la alegerea lui, verificat de fundația Metropolis.

Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția. Vă rog să distribuiți toți cei care citiți aceste rânduri și vreți să contribuiți la prinderea unui hoț”, a fost mesajul transmis de Codin Maticiuc pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net