Codin Maticiuc, dezvăluiri șocante din viața personală. Nimeni nu se aștepta la asta: „Mi-a dat sângele pe nas pentru...”

Codin Maticiuc l-a lăsat de mult în urmă pe „Craiul de Dorobanți” și s-a făcut, de câțiva ani buni, familist convins. Asta de când fostul „ aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune.

Codin Maticiuc, dezvăluiri șocante din viața personală
Codin Maticiuc, dezvăluiri șocante din viața personală

Codin Maticiuc, dezvăluiri șocante din viața personală

La 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. Are deja două fetițe ale sale, Smaranda (de 4 ani) și Ilinca (de 1 an și o lună), dar și un băiat Mario (de 13 ani), fiul Anei dintr-o altă relație, pe care-l consideră însă ca și fiul lui. În tinerețile sale tumultoase însă, Codin a  fost un adevărat cuceritor, iar prin pat i-au trecut multe domnițe râvnite precum Gina Pistol cu care chiar ar fi putut să se căsătorească la un moment dat. De aici și porecla de „Crai de Dorobanți”.

Producătorul însă a făcut recent dezvăluiri uimitoare și a mărturisit că nu i-a fost chiar așa de ușor să le cucerească pe femeile din viața sa, iar pentru asta a făcut multe sacrificii, a dezvăluit el pentru cei de la VIVA.ro. 

„Asta cu Craiul de Dorobanți e o etichetă pe care n-am înțeles-o niciodată… Măi, eu cred că nevoia de validare era a oricărui copil, că mă consider copil la 19 ani, sau tânăr de vârsta mea. Adică nu cred că simțeam o nevoie mai mare decât a oricărui tânăr. Ce tânăr de 17, 18, 19, 20 sau 25 de ani nu își dorește să se autovalideze prin compania unor femei superbe? Adică, sincer îți spun, nu cred că era ceva în neregulă cu mine.

Craiul de Dorobanți… am și zis, mai degrabă eram Crai de Nordului, că nu prea umblam pe Dorobanți. Nu prea mi-a plăcut asta cu Crai de Dorobanți și de ce să fiu Crai de Dorobanți? După aia, de ce să fiu crai, că în principiu, dacă ne uităm în definiția din DEX, craiul ar trebui să fie un bărbat frumos, atrăgător. Nu mă vedeam așa, eu mai degrabă Spânu sau Zmeu, care prindea cumva dintr-un noroc. Am muncit pentru fiecare femeie cucerită, n-a venit nimic ușor. Cred că la un crai ar trebui să vină ușor. La mine a venit cu muncă multă. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică, îți spun cinstit.”, a spus Codin pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net