Accident în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, regizat de Codin Maticiuc: „Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste”

Ultima actualizare:

Duminică seara, în jurul orei 22:00, a avut loc un incident grav în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, regizat de Codin Maticiuc. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Doina Cornea, aproape de Pasajul Basarab, și a implicat un bolid de lux utilizat într-o scenă de acțiune spectaculoasă. Impactul violent a dus la rănirea a trei persoane, iar detalii suplimentare despre starea lor și despre evenimentul în sine au fost făcute publice de Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc. Foto: arhiva.
Codin Maticiuc. Foto: arhiva.

Cum de a fost posibil acest incident atât de grav

Accidentul a avut loc în timpul unei scene de acțiune care presupunea utilizarea unui bolid de lux. Conform primelor informații, vehiculul a pierdut controlul și a lovit un gard ce separa șoseaua de linia de tramvai. Impactul a fost extrem de puternic, provocând mașina să ricoșeze și să lovească un alt vehicul parcat pe marginea drumului. Acest vehicul aparținea echipei de filmare și, în urma coliziunii, s-a răsturnat, provocând pagube semnificative estimate la aproximativ 400.000 de euro.

Ce a spus Codin Maticiuc, regizorul filmului, despre acest accident

Codin Maticiuc, regizorul filmului, a oferit detalii despre starea celor implicați în accident. Într-un video postat pe Instagram, Maticiuc a explicat ce s-a întâmplat și a precizat faptul că dintre cele cinci persoane aflate în cele două vehicule implicate în incident, trei au fost rănite. Este vorba de doi cascadori profesioniști, considerați printre cei mai buni din România, și un cameraman. Ceilalți membri ai echipei au primit îngrijiri medicale la fața locului înainte de a fi transportați la spital.

În seara aceasta, în timpul filmărilor pentru „Cursa”, a avut loc un accident între două mașini. Implicați și vătămați au fost trei persoane: 2 cascadori profesioniști, din probabil cea mai bună echipă din România și un cameraman. Suntem la Spitalul Universitar, la Primiri Urgențe și vreau să vă anunț și mă bucur să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste, sunt foarte bine”, a transmis Codin Maticiuc.

Pentru realizarea filmului „Cursa”, echipa de producție a fost nevoită să închidă mai multe artere principale din București pe timp de noapte. Aceste măsuri au fost necesare pentru a permite realizarea scenelor de acțiune intense, care implică mașini de mare viteză, executate de cascadori profesioniști. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net