Monica Tatoiu, îngrozită de rezultatele analizelor medicale. Ce s-a întâmplat cu femeia de afaceri

19 aprilie 2024 14:05   Vedete românești

Deși pare o femeie puternică și mereu cu zâmbetul pe buze, Monica Tatoiu a trecut prin momente cumplite de-a lungul anilor. Ajunsă la 67 de ani, femeia de afaceri susține că îi este teamă să își mai facă analize medicale. Aceasta a dezvăluit un moment dramatic din viața sa, atunci când, medicii i-au spus că are cancer, însă totul a fost o eroare.

 Monica Tatoiu: „Am fost anunțată că am cancer la sân”

Monica Tatoiu a suferit o operație la genunchi în urmă cu două luni, iar de atunci, aceasta mărturisește că îi este frică să își mai facă analize medicale. În cadrul unui interviu, femeia de afaceri a declarat că, la vârsta ei, este posibil ca medicii să îi mai depisteze și alte afecțiuni.

În plus, tot ea a scos la iveală și un lucru care i s-a întâmplat în urmă cu ceva timp și care o determină să aibă rezerve în această privință. Mai exact, Monica Tatoiu și-a făcut o mamografie, însă atunci când a primit rezultatele, a rămas șocată.

Medicii i-au oferit un diagnostic greu de imaginat, spunându-i că suferă de cancer. Ulterior, totul s-a dovedit a fi doar o eroare medicală, iar medicii au recunoscut că totul s-a întâmplat din cauza unei greșeli făcute de ei, analizele aparținându-i, de fapt, altei persoane.

„Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân.

Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în asfel de cazuri”, a povestit Monica Tatoiu, pentru Cancan.

 Monica Tatoiu s-a operat la genunchi

La începutul anului acesta, mai exact în luna februarie, Monica Tatoiu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Afacerista a trecut printr-o intervenție la genunchi, însă recuperarea nu a durat prea mult. La scurt timp după operație, aceasta mărturisea că a stat doar 2 zie în spital, iar după câteva zile, nu mai avea nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

„Medicina a evoluat extraordinar. Acum există proteze personalizate parțial decontate CNAS. Recuperarea după protezarea genunchiului era mai dificilă decât cea de sold. Acum, după operație, ieși din spital după 4 zile în cârje și după alte 3 săptămâni te ajuți doar de baston. Și kinetoterapia a evoluat, iar România excelează în specialiști.

Eu am fost un caz special pozitiv. 2 zile spital, 1 zi cadru, 3 zile cârje, 2 baston. Acum merg fără ajutor. Cu grijă! De ce special? Pentru că multe suflete care mă iubesc s-au rugat pentru mine. Un doctor bun și mâna Lui Dumnezeu generează miracole”, a mărturisit femeia de afaceri, conform Ciao.ro.

Mai multe