Motivul pentru care Cristina Șișcanu a ezitat să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

2 octombrie 2024 14:05   Vedete românești

 Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri inedite despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Familiile lor au avut o legătură strânsă, însă totul s-a destrămat la un moment dat. Se pare că soția lui Mădălin Ionescu are și un motiv pentru care până acum, a refuzat să deschidă acest subiect.

„Este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost atât de apropiați de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, încât le-au devenit nași. Cu toate acestea, cei 4 au rupt legătura, iar acest subiect este unul dureros pentru cea care le este părinte spiritual. Au fost prieteni, iar ulterior au devenit familie, însă la un moment dat totul s-a dus de râpă între ei. Niciunul nu a mărturisit ce s-a întâmplat, însă recent, Cristina Șișcanu a dezvăluit motivul pentru care refuză să dea detalii în acest sens.

„Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru Viva.

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

Relația dintre nașii Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a încheiat de mai mult timp, însă cauza a rămas într-un con de umbră. De-a lungul timpului, cei din jur au fost curioși să afle ce s-a întâmplat între cei 4, însă partenera lui Mădălin Ionescu a păstrat discreția. Totuși, nu o dată, ci de mai multe ori, fanii au observat în videoclipurile postate de cei doi, anumite imbolduri care duceau către Gabriela Cristea și Tavi.

Într-un clip publicat în mediul online de Cristina Șișcanu, numit „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie?”, discuția avută cu soțul e i-a făcut pe fani să creadă că aceștia se referă la finii lor.

„Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”, a spus Mădălin Ionescu.

„Nu mă interesează, eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristinei Șișcanu.

Un fan de-al  lor a comentat imediat după vizionarea clipului: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”

„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns vedeta, fără să dea detalii.

Mai multe