Gabriela Cristea și Tavi Clonda, desființați de internauți: „Dumnezeule mare! Ce e acolo, fraților?

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România și o bună parte din public o urmărește și pe rețelele de socializare. Acolo vedeta își expune fără rețineri viața de familie și împărtășește cu fanii săi diverse momente din viața de zi cu zi. Deși mulți o apreciază pentru familia frumoasă pe care și-a construit-o, dar și pentru sinceritatea sa, vedeta este lovită și de critici dure din partea anumitor internauți, care nu scapă niciun moment să îi arunce săgeți dure.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda desființați de internauți
Gabriela Cristea și Tavi Clonda desființați de internauți

Gabriela Cristea și Tavi Clonda desființați de internauți

Recent, vedeta a postat imagini de la masa pe care a organizat-o împreună cu familia sa. Masa a fost încărcată cu o mulțime de bunătăți, de la carne de porc la cuptor, la humus, cartofi prăjiți să salată tabule, membrii familiei s-au bucurat de tot ce era mai delicios. Deși au fost oameni care au felicitat-o pentru cât este de gospodină, vedeta și-a atras și multe critici din partea celor care considerau că aceste imagini nu trebuiau postate pe rețelele de socializare.

„Unde l-ai lăsat pe grataragiu și ai trecut tu? Miroși numai a fum! A venit „socrela”, o crești și pe ea! Ai patru de crescut. E penibil să te filmezi la grătar, parcă sunteți nemâncați. Oare atât duceți voi ca să aratăți un grătar cu mâncare?”, a fost unul dintre comentariile dure ale internauților.

„Dumnezeule mare! Ce e acolo fraților?” 

„Biserică sfântă! Cine te crezi? Dumnezeu?!”, au mai spus internauții. 

Nu este prima dată când Gabriela Cristea este judecată aspru pentru modul în care gătește și pentru stilul său de viață. Mulți oameni au avut ceva de comentat și în privința greutății sale, în condițiile în care, vedeta a născut, totuși, doi copii. Vedeta a decis să le dea o replică celor care o critică și care o îndeamnă să se opereze și le-a închis gura tuturor.

Mie mi se pare că înainte de a fi frumos, trebuie să fii sănătos. Sunt mulți care îmi spun că ar trebui să îmi fac operație de lipo. Da, poate ar trebui să îmi fac, dar doar dacă simt eu că trebuie să fac chestia asta.

Eu îmi accept și vârsta, și transformările prin care am trecut. M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii și din cauza nesimțirii pentru că am mâncat în timpul sarcinii. Mi-am asumat lucrul ăsta, mi-am asumat transformările”, a spus Gabriela în urmă cu ceva vreme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nadia Comaneci jpg
dan tufaru jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
Banner uragan
andreea balan keo  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net