Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 7 ani! Surpriza incredibilă pe care primit-o Victoria

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea și-a sărbătorit ziua de naștere! Prezentatoarea alături de soțul său s-au străduit să îi pregătească fetiței o petrecere de neuitat, iar pentru asta i-au făcut mai multe surprize minunate. 

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 7 ani!
Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 7 ani!

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 7 ani! Surpriza incredibilă pe care primit-o Victoria

Mâine, 23 septembrie, fiica cea mare a Gabrielei Cristea împlinește 7 anișori, însă vedeta a decis să o sărbătorească pe Victoria în acest weekend. Tavi și soția lui nu au tras de timp și împreună i-au organizat copilei o petrecere de vis. Totul s-a întâmplat chiar în curtea casei lor, acolo unde au chemat toți prietenii apropiați ai fetițelor lor. Totodată, Gabriela s-a trezit dis-de-dimineață și s-a apucat să pregătească tortul aniversare cu personaje îndrăgite din desene animate. Cum era de așteptat, nu a lipsit nici candy bar-ul realizat de Gabriela alături de echipa sa care o ajută cu afacerea sa cu dulciuri de vis. De la eclere la tarte și torturi, invitații s-au bucurat de o mulțime de dulciuri absolut delicioase, iar la final s-au lins pe degete și tăvile au rămas goale. 

image

Totodată, atmosfera a fost întreținută de animatorii care i-au distrat pe cei mici întreaga zi. Victoria și prietenii s-au s-au bucurat de un tobogan gonflabil și de un magician care i-a învățat trucuri interesante. Ce să mai! Gabriela și Tavi au știut cum să facă din această zi una de poveste!

Vedeta de la Antena Stars a postat imaginile de la eveniment pe rețelele de socializare, iar fanii au transmis o mulțime de urări frumoase celei mici.

„La mulți ani frumoși și fericiți, fetiță scumpă și frumoasă!”

„La mulți ani, Victoria! Felicitări pentru toate dulciurile făcute, arată divin!”

„La mulți ani minunați!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Prin ce a trecut Gabriela Cristea pentru a deveni mamă

Cei doi soți au trecut prin grele încercări până să își aducă fetițele pe lume, pe Victoria (7 ani) și Iris (4 ani). Prezentatoarea s-a luptat cu infertilitatea și a făcut mai multe înseminări până într-un moment în care a cedat și a decis să renunțe. Atunci a fost momentul în care i-a spus lui Tavi că dacă își dorește să facă un copil cu altă femeie, ea nu va avea nimic împotrivă. El nu a părăsit-o și într-un final, ca printr-o minune, Gabriela a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală.

El mi-a spus atunci așa: „Când te-am luat de nevastă și când am hotărât să am o relație cu tine, te-ma luat pe tine pentru tine, pentru ceea ce ești, pentru omul care ești. Îmi doresc să am un copil, dar eu am decis că eu cu tine vreau să fiu și dacă Dumnezeu va vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Și dacă nu o să ne dea, dacă o să considere că nu suntem capabili, că nu putem să facem un copil, asta este, dar eu cu tine vreau să mergem mai departe.”, a povestit Gabriela în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
radu bănică iubita jpg
banner Nouria Nouri png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image
actualitate.net
image
actualitate.net