#Exclusiv Click!

Nașul Borcea i-a tăiat moțul finului! Ce a ales băiețelul lui Nasrin Ameri de pe tăviță?! „A avut o tentativă să ia mingea…”

24 septembrie 2024 6:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele acestea, a fost rost de mare petrecere în familia Borcea. Fostul boss de la Dinamo și soția lui, Valentina Pelinel, i-au tăiat moțul finului Nicholas, băiețelul fostei prezentatoare tv Nasrin Ameri. 

Nasrin Ameri (33 de ani), fosta prezentatoare de la Antena Stars, i-a tăiat, zilele acestea, moțul băiețelului ei Nicholas, care a venit pe lume în vara anului trecut. 

Nasrin și soțul ei, Florin, sunt topiți după băiețelul lor, care a împlinit un an și trei luni. Conform tradiției, aceștia au chemat nașii, pe Cristi Borcea și pe Valentina Pelinel, la un restaurant unde au dat o petrecere în cinstea tăierii moțului micuțului lor. 

Petrecera a fost una restrânsă, în familie, iar toată lumea s-a strâns curioasă în jurul micuțului Nicholas pentru a vedea ce anume va alege de pe tăviță simpaticul băiețel. 

Ce a ales micuțul Nicholas de pe tăviță? „A avut o tentativă…”

Deși nașul Borcea poate și-ar fi dorit ca finul lui să aleagă mingea, acesta a ocolit-o în ultimul moment și a ales cu totul alte trei obiecte: un microfon, o carte și … banii! Nașul Cristi Borcea l-a felicitat pe micuț pentru alegere și l-a sărutat părintește pe frunte.  

„A fost un eveniment restrâns, în familie, la un restaurant. Ne-am bucurat mult de alegerile lui Nicholas: microfon, carte si bani. 

A avut o tentativă să aleagă mingea, dar, într-un final a dat-o deoparte. Indiferent ce va alege atunci când va fi mare, noi vom fi lângă el, gata să-i oferim cele mai bune sfaturi. Rămâne de văzut dacă va fi cântăreț sau prezentator.

Dacă alegea mingea, clar era fotbalist! Dar avem deja doi fotbaliști în familie, e ok. Mă refer la verișorii mei care sunt fotbaliști”, a declarat mămica Nasrin Ameri, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Nasrin Ameri?

Nasrin Ameri și soțul său, Florin, sunt împreună de nouă ani. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2022, părinți spirituali fiindu-le Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care le sunt prieteni foarte buni de mulţi ani.

Nasrin a devenit cunoscută în postura de prezentatoare la Antena Stars, unde a lucrat timp de mai mulți ani.

De când a părăsit televiziunea în 2021, Nasrin s-a dedicat proiectelor din mediul on-line, unde realizează podcastul „Ameritat” cu propriile interviuri realizate cu persoane publice influente. 

Mai multe