Valentina Pelinel, adevărul despre relația cu socrii ei. Cum se înțelege cu părinții lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit soț și soție în urmă cu șase ani. Familia lor s-a mărit cu venirea pe lume a celor trei copii ai lor: Milan, și gemenele Rania și Indira. Recent, blondina a vorbit pentru prima dată despre relația cu socrii ei, care de la bun început a fost una specială. 

Valentina Pelinel și familia ei / foto: Social media
Valentina Pelinel și familia ei / foto: Social media

Valentina Pelinel a recunoscut faptul că între ea și soacră există o conexiune extraordinară. Și cu socrul său vedeta se înțelege bine și crede că de la el soțul său a moștenit ochii albaștri și multe alte calități. Toate dezvăluirile le aflați din rândurile de mai jos. 

Valentina Pelinel: „Cu soacra am avut chimie de la început”

Recent, în cadrul unui interviu oferit presei, Valentina Pelinel a vorbit atât despre relația cu socrii, cât și cea cu mama ei. Modelul a dezvăluit faptul că s-a integrat frumos în familia Borcea și le este recunoscătoare celor apropiați pentru ajutorul și suportul de care au dat dovadă de-a lungul timpului. 

„Mama mea e o femeie foarte frumoasă, mereu m-am mândrit cu asta. E o fire timidă și sensibilă, e genul de om care nu deranjează pe nimeni. Și ea se mândrește cu mine și sora mea și nu ezită să ne facă complimente. Cu soacra mea am avut chimie de la început. E persoană foarte bună, foarte calmă, împăciuitoare, plină de înțelepciune. Și cu socrul meu mă înțeleg foarte bine și trebuie să menționez că e meritul lui că soțul meu are ochii albaștri.

Și uite așa și Milan al meu are ochii albaștri, așa cum mi-am dorit, dar cred că la ochii lui Milan a contribuit și mama mea. Avem noroc că și mama mea, dar și mama lui Cristi sunt niște firi calde, care ne lasă să decidem pentru noi și nu se implică în relația noastră. Ne sunăm, ne vedem, ne gătesc ceea ce ne dorim și petrec timp cu nepoții. Mama îl iubește, de asemenea, pe Cristi”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu viva.ro

„Am simțit că Dumnezeu mi-a întins mâna!”

În momentele grele, în care viața a încercat-o, soția lui Cristi Borcea și-a găsit alinarea în Dumnezeu. Credința a însoțit-o la tot pasul și așa a reușit să aibă parte de semne din partea divinității. 

„Cred în semne și în Dumnezeu. Am avut multe momente dificile în viață, din care, sincer, nu știam cum o să ies. Și da, atunci am simțit că Dumnezeu mi-a întins mâna și mi-a arătat calea. Relația fiecăruia dintre noi cu Dumnezeu nu ar trebui să se rezume la a merge la biserică. Suntem oameni și suntem păcătoși, nu suntem perfecți, dar atâta timp când înveți din greșeli, ești pe calea cea bună. Consider că fac parte din acea categorie de oameni care dintr-o greșeală învață zece lecții”, mai spune ea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidia buble
laura cosoi eleva jpg
image png
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
image
actualitate.net
image
actualitate.net