Ce diferență mare de vârstă există între Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Blondina a dat cărţile pe faţă! Cu ce se ocupă, de fapt, fostul şef al lui Dinamo

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au pus bazele unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Cu toate că pe cei doi îi unește iubirea, vârsta nu a reprezentat un impediment în calea dragostii lor. Ce diferență există între ei. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea / foto: Social media
Valentina Pelinel și Cristi Borcea / foto: Social media

Atât Valentina Pelinel, dar mai ales Cristi Borcea, acordă o foarte mare importanță îngrijirii corporale și faciale. Cei doi sunt adepții unui stil de viață sănătos, dar și a foarte multor tratamente faciale. Desigur, modul în care arată trădează vârsta din buletin, pe care o regăsiți în rândurile de mai jos. 

Câți ani îi despart pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Între Valentina Pelinel și Cristi Borcea există o diferență de vârstă considerabilă. Frumoasa blondina are 43 de ani, iar soțul său 54, astfel că în urma unui simplu calcul obținem 11 ani diferență între cei doi. Putem spune, și de această dată, că iubirea nu ține cont de vârstă. 

Cristi Borcea, un tată model! Soția lui a rupt tăcerea

Cristi Borcea este recunocut ca fiind personajul din România cu foarte mulți copii: 9, la număr. Se ocupă de toți în egală măsură, iar Valentina Pelinel a dat din casă. Ce fel de tată este fostul șef de la Dinamo. 

„Nu poate să fie dur cu copiii, oricât ar încerca el. Îi iubește foarte mult și e sensibil la capitolul acesta. De cele mai multe ori, dacă nu dobândesc ceva de la mine, obțin de la el. El e genul care, chiar dacă le zice nu, până la urmă se înmoaie”, a declarat Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Ambii se implică în creșterea și educația copiilor:  „Amândoi ne implicăm în creșterea copiilor. E normal, fiindcă au doi părinți, dar, pe de altă parte, mama e cea care trebuie să se ocupe în principal, că așa e normal să fie. Copiii au nevoie să simtă prezența ambilor părinți. Facem activități împreună, mai ales în weekend, când avem mai mult timp. Mergem în parc, la locurile de joacă, la restaurante.

Încercăm să avem activități cu toți trei, dar, uneori, pentru Milan poate să devină plictisitor, deoarece Indira și Rania preferă alt gen de jocuri, el poate vrea la un bowling, dar cumva îi împăcăm pe toți. Vara mergem la plajă, în diverse locații, îi luăm cu noi în vacanță. Avem și vacanțe cu ei, dar și unele în care mergem doar noi doi”, a mai spus Valentina Pelinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net