Câte clase are, de fapt, Valentina Pelinel. Despre soția lui Cristi Borcea s-a spus că n-a terminat liceul: „Mă bufnește râsul”

Ultima actualizare:

Despre soția lui Cristi Borcea s-a scris deseori în presă că nu ar fi terminat liceul. Valentina Pelinel a fost deranjată de faptul că astfel de zvonuri nu se mai încheiau, și a decis să facă lumină în acest caz. Ce studii are frumoasa blondină, a dezvăluit chiar ea. 

Ce studii are Valentina Pelinel / foto: Colaj Click!
Ce studii are Valentina Pelinel / foto: Colaj Click!

La vârsta de doar 17 ani, Valentina Pelinel a plecat în America și acesta a fost principalul motiv pentru care au apărut aceste zvonuri. Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că în momentul în care a plecat din țară studia la Liceul Sfântul Sava, din București. Deși s-a mutat din România, soția lui Cristi Borcea și-a terminat studiile. 

Valentina Pelinel: „Nu sunt genul să mă laud...”

Valentina Pelinel a dezvăluit ce cursuri a urmat după ce a plecat din România. A făcut mai multe mărturisiri în emisiunea Onlyne Story, moderată de Cornelia Ionescu: 

„Mă bufnește și râsul că și acum zic Valentina Pelinel nu și-a terminat liceul, eu l-am terminat de mult, stați liniștiți. Eh, lumea nu e pusă la punct, nici eu nu sunt genul să mă laud și să ies să zic ce am făcut, nu-mi place deloc, nu sunt genul ăsta.

Mi-am terminat liceul la Cornwell. L-am luat de la zero pentru că nu mi-au fost luați în considerare anii din România de la Colegiul Național Sfântul Sava și am luat-o de la zero, da. Am studiat, de fapt, 5 ani”, a explicat Valentina Pelinel.

A renunțat la școală pentru a-și ajuta familia 

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că un motiv întemeiat pentru care a început o carieră în modeling a fost din dorința de a-și ajuta familia. 

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi, asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată. Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice.

Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la zero. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing din Cornwell”, spunea vedeta în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net