Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Ce se întâmplă în căsnicia lor

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trecut prin momente grele în căsnicia lor, mai ales atunci când afaceristul s-a aflat în spatele gratiilor. În prezent, cei doi se bucură de fiecare clipă în care sunt împreună și de momentele în care sunt alături de cei trei copii. Într-un interviu recent, fostul model a oferit detalii intime despre căsnicia lor și a dezvăluit ce pact are cu soțul său.

Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / foto: colaj Instagram
Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / foto: colaj Instagram

Valentina Pelinel (43 de ani) a vorbit cât se poate de sincer despre căsnicia sa cu fostul patron de la Dinamo. Fostul model a dezvăluit că între ea și Cristi Borcea (54 de ani) mai apar mici certuri, pe care reușesc, însă, să le depășească mereu. De asemenea, a vorbit despre un pact pe care ei l-au făcut pentru a menține armonia în relația lor.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel: „Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva”

Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”, a declarat Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Totodată, soția fostului patron de la Dinamo apreciază la soţul ei faptul că este un om bun la suflet și o persoană directă: „Cristi e un om foarte bun la suflet. E, de asemenea, foarte direct. Spune lucrurilor pe nume. Uneori rămâi șocat, că ți le zice drept în față. Nu doar mie, la toată lumea, dar așa e corect să fie. Nu e fals, ce are de spus îți mărturisește. În plus de asta, la el cuvântul e cuvânt. Dacă s-a înțeles ceva cu cineva, fie că e o relație de afaceri sau de prietenie, cuvântul e literă de lege.

Asta e foarte important, să ai cuvânt. Dincolo că îl iubesc eu, că e soțul meu, și normal că îl văd cel mai frumos și cel mai important, el chiar e un om cu suflet mare, care nu fuge atunci când ai nevoie de el”, a mai spus Valentina Pelinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net