Fiica Mihaelei și a lui Cristi Borcea și-a șocat părinții! A luat o decizie importantă cu privire la viața ei

Mihaela și Cristi Borcea au format unul dintre cele mai în vogă cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, au divorțat și au urmat o altă traiectorie a vieții lor, păstrând o relație respectuoasă de dragul copiilor lor: Melissa, Angelo și Patrick. Fiica lor i-a surprins însă cu cea mai recentă decizie pe care a luat-o în ceea ce privește viitorul ei. 

Melissa Borcea / foto: Social media
Melissa Borcea / foto: Social media

Melissa, fiica Mihaelei și a lui Cristi Borcea, dorește să aibă o carieră în Statele Unite ale Americii, acolo unde a studiat pentru a deveni arhitect. 

Fiica lui Cristi Borcea, decizie cu care și-a șocat părinții 

Însăși Mihaela Borcea a fost cea care a anunțat faptul că Melissa a luat decizia de a rămâne în SUA. Cu toate acestea, tânăra se bucură de susținerea necondiționată a părinților ei. 

La rândul lor, Patrick și Angelo au decis să rămână în țară pentru a se ocupa de afacerile familie. 

„Vara asta voi avea grijă de afacerile mele, dar și de hobby-urile mele, cum ar fi, spre exemplu, grădinăritul! Dar voi profita mai mult de piscina din curtea casei, în care, spre exemplu, anul trecut nu am găsit timp nici măcar pentru o baie”, declară cunoscuta femeie de afaceri, într-un interviu Playtech.ro

În trecut, în cadrul aceluiași interviu, Mihaela Borcea a vorbit despre copiii ei și modul în care ea și fostul soț îi susțin în ceea ce doresc să facă. Important de amintit este faptul că afaceristul are în total 9 copii cu 4 femei.

„Acum au crescut și gemenii și ceilalți și toată lumea poate avea grija de ei. Asta nu înseamnă că nu voi fi o mamă atentă ca și până acum.

Copiii mei și ai lui Cristi ne moștenesc ca fire și știu, de fapt, știm amândoi că vor fi niște învingători ca și părinții lor…iar noi doi suntem aici să-i ajutăm cu tot ce avem mai bun”, a mai spus Mihaela Borcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net