Melissa, fiica lui Borcea, și-a lăsat părinții pentru mama vitregă! A fugit definitiv la Alina Vidican în America. Cine a dat-o de gol?

Melissa, fiica Mihaelei și a lui Cristi Borcea, a dat România pe America! Tânara este mai apropiată de mama vitregă, Alina Vidican, decât de părinții ei! Aceasta s-a mutat definitiv la Miami, unde locuiește cu Alina și cu soțul acesteia, milionarul brazilian Claude Senhoreti. 

Fiica cea mare a lui Borcea stă la Miami, cu Alina Vidican și cu frații ei vitregi 

Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea din căsnicia cu Mihaela, prima soție, și-a abandonat părinții în România și s-a mutat definitiv în Miami, unde locuiește împreună cu mama vitregă Alina Vidican și actualul soț al acesteia, milionarul brazilian Claude Senhoreti. 

Melissa Borcea are 20 de ani și se înțelege de minune cu Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea. 

După cum se știe, Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea între 1988 și 2011 și are trei copii cu ea: Patrick, Melissa și Angelo. Milionarul român a divorțat, însă, de Mihaela, femeia cu care avea trei copii, pentru a se căsători cu Alina Vidican, pe care apoi a lăsat-o pentru actuala soție, Valentina Pelinel. 

Melissa, fiica cea mare a lui Borcea, nu i-a purtat pică Alinei Vidican că i-a despărțit părinții. Ba mai mult, în prezent, tânăra o preferă pe mama vitregă, care a primit-o să locuiască cu ea și cu noul soț la Miami, acolo unde Melissa vrea să-și facă o nouă viață. 

Claude Senhoreti a dat-o de gol pe Melissa 

După ce a fost părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, Alina Vidican și-a refăcut viața alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti, cu care s-a și căsătorit. 

Aceștia locuiesc la Miami, iar milionarul a și postat pe contul lui de socializare noi imagini de la ziua lui, unde a fost sărbătorit de întreaga familie, printre care soția Alina și cei doi copii ai acesteia cu Borcea, dar și Melissa, care locuiește împreună cu ei.

Fiica cea mare a lui Borcea este, în prezent, studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Tânara nu dorește să mai revină în România și nici să se ocupe de afacerile tatălui ei.

„Cei din America, inclusiv Melissa, fiind acolo de la 13 ani, îmi e greu să o mai aduc în România. 

Dar cei care sunt aici, având o paletă largă de business-uri, au ce să conducă”, a dezvăluit, recent, Cristi Borcea, invitat într-un podcast.

Anul trecut, Melissa și-a sărbătorit ziua de naştere alături de Alina Vidican şi de familia ei, la Miami. La fel și Sărbătorile, aceștia le-au petrecut tot împreună.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea și actuala soție, Valentina Pelinel, au împreună 3 copii: băiatul Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 10 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net