Cristi Borcea, secret rușinos. Câte clase are milionarul: „Era un elev mediocru”

Cristi Borcea, un nume asociat cu controversele din lumea mondenă și cu o carieră tumultoasă în coducerea lui Dinamo, a fost mereu în centrul atenției publicului românesc. Recent, s-a aflat un secret mai puțin cunoscut despre milionarul care a stârnit curiozitatea multora. Despre ce este vorba? Câte clase a avut omul de afaceri care a trecut prin culmile succesului, dar și prin pușcărie, după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea. Foto: arhiva.
Cristi Borcea. Foto: arhiva.

Un secret rușinos a iesit la iveală

Puțini sunt cei care știu că Cristi Borcea, deși acum se bucură de o situație financiară impresionantă, nu a fost un elev de excepție în școală. În timp ce milioanele de euro în conturile sale sunt o realitate, educația sa nu a fost una care să strălucească. Potrivit informațiilor recent dezvăluite, Borcea nu a reușit să obțină Bacalaureatul la vârsta de 18 ani, ci cu un deceniu mai târziu.

Parcursul școlar modest

Cristi Borcea a fost elev la Liceul Industrial 26 din București, în anul 1986, actualul „Dante Aligheri”. Directorul liceului, Gica Maftei, a vorbit despre trecutul lui Borcea, calificându-l drept un "elev mediocru". Cu o limbă ascuțită, Maftei a dezvăluit că Borcea era "un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea".

Bacalaureatul, realizat cu întârziere

Chiar dacă școala nu i-a fost o prioritate, Cristi Borcea a luat Bacalaureatul la vârsta de 26 de ani, cu un deceniu după absolvirea liceului. În acest timp, el avansase în cariera sa și devenise director de marketing la Dinamo. Apariția în fața examenului de maturitate cu un deceniu de întârziere nu a fost un obstacol pentru omul de afaceri, care și-a demonstrat abilitățile și în domeniul financiar.

Averea și afacerile

Dacă școala nu i-a adus notorietate, afacerile au făcut-o. Borcea a avut un succes remarcabil în afaceri, inclusiv în centrul de butelii și importul de mărfuri din Turcia. În ciuda criticilor privind modul său de a face bani, Cristi Borcea și-a clădit o avere imensă, devenind una dintre figurile proeminente din mediul de afaceri românesc. În timp ce școala a fost o provocare pentru el, cariera și averea sa sunt dovezi ale capacității sale de a naviga cu succes prin lumea afacerilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net