Cu ce se ocupă gemenii lui Cristi Borcea. Alți tineri de vârsta lor cer bani de la părinți!

Cristi și Mihaela Borcea au format unul dintre cele mai cunoscute și admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că au divorțat în anul 2011, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor 3 copii pe care îi au: Patrick și gemenii Angelo și Melissa. Cu ce se ocupă aceștia, aflați din rândurile de mai jos. 

Cristi și Mihaela, alături de cei trei copii ai lor
Cristi și Mihaela, alături de cei trei copii ai lor

După separare, copiii au rămas în grija mamei lor, Mihaela, care a făcut tot posibilul pentru a-i crește cum a știut și putut ea mai bine. Într-un interviu, fosta soție a lui Cristi a dezvăluit ocupația pe care o au gemenii Angelo și Melissa, în vârstă de 20 de ani. 

Cu ce se ocupă copiii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea

Recent, afacerista a vorbit despre relația cu copiii săi, dar și despre cariera acestora. Mihaela a mărturisit faptul că, pe lângă studii, aceștia au mai multe activități și reușesc să aibă o relație apropiată între ei, dar și cu ceilalți copii ai tatălui lor și ai lui Sorin. 

„În afară de studii, copiii sunt implicați în diverse activități și mențin relații strânse între ei. Copiii mei sunt apropiați de ceilalți copii ai lui Cristi Borcea, dar și de copiii lui Sorin, construind legături frumoase și prietenii solide în cadrul familiei extinse”, a declarat recent Mihaela Borcea, într-un interviu viva.ro

Mihaela Borcea: „Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei”

Mihaela Borcea alături de copii
Mihaela Borcea alături de copii

. Într-un interviu mai vechi oferit pentru Click!, fosta soție a lui Cristi Borcea declara că este o mamă mândră și se bucură de faptul că ai săi copii urmează studii în domeniile care le plac.

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business”, a mărturisit afacerista pentru Click!.

„Aș vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a mai explicat vedeta.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net