Ce făcea Cristi Borcea când era la închisoare. A trăit o adevărată telenovelă amoroasă în spatele gratiilor: „Îi dădeam din telefoanele noastre”

Cristi Borcea (54 de ani) a fost arestat cu ani în urmă, după ce a fost găsit vinovat în „Dosarul Transferurilor”. Alături de el, în celulă, s-au aflat și frații Becali, respectiv Giovanni și Victor. La acea vreme, cei 3 „crai” au avut parte de o adevărată telenovelă.

Cristi Borcea, triunghi amoros în spatele gratiilor
Cristi Borcea, triunghi amoros în spatele gratiilor

Cristi Borcea, Giovanni și Victor Becali au fost buni prieteni încă din tinerețe și au rămas chiar și în prezent în relații bune, mai ales că de-a lungul timpului și-au fost mereu alături, indiferent de situație.

„Deci am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina”

Invitat într-o emisiune difuzată pe YouTube, Giovanni Becali a răsfoit paginile trecutului și a vorbit despre perioada în care a fost arestat în aceeași celulă cu Cristi Borcea. Potrivit declarațiilor sale, în acel timp, aceștia au trăit o adevărată telenovelă.

În spatele gratiilor, fostul acționar de la Dinamo avea să recunoască faptul că trăiește o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel, deși în paralel, era căutat de fosta soție. Așadar, pentru a-i arăta afaceristului că „prietenul la nevoie se cunoaște”, Giovanni și Victor l-au ajutat să vorbească cu cele două femei.

„Cristi Borcea e un prieten adevărat, țin enorm la el, e un om special. A fost ca primul copil al meu. Eu l-am luat, l-am șmecherit, l-am dus la Milano prima dată. Eu i-am zis: «Costumul ăsta nu merge așa»! Eu i-am zis să nu încheie doi nasturi, cravata să nu treacă de centură.

În pușcărie a vrut să mă vopsească și pe mine, îmi aranja sprâncenele, îmi făcea toate astea, mă tundea. Eu îmi tăiam unghiile așa, el își luase clește, să aibă speciale. Îmi făcea pedichiura. Un prieten adevărat, mă bucur că e bine, mă bucur că a mai făcut niște copii cu Valentina. Frumoși toți!

Deci am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina. Nașul lui cu Alina era Gigi Becali. Cu cine țineam eu? Cu Valentina! Victor? Cu Alina! Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească. E un prieten adevărat, pe cuvânt, eu țin la el”, a dezvăluit Giovanni Becali.

Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au traversat momente dificile de-a lungul căsniciei lor, în special atunci când afaceristul a fost arestat. Nu demult, partenera acestuia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum se înțelege cu cel căruia i-a fost alături ani la rândul. Chiar dacă mai apar certuri, cei doi reușesc să le depășească pentru a avea parte de armonie în relație.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi.

Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă.

Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea”, spunea Valentina Pelinel pentru Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net