#Exclusiv Click!

Nick Rădoi a ajuns în România! Cum se distrează milionarul la Mamaia: „Vine și fiica mea, mergem la neamuri, la Caransebeș!”

19 iunie 2024 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nick Rădoi a reușit să învingă cancerul și să se recupereze complet! După mai bine de doi ani de absență, milionarul s-a întors, zilele acestea, în România pentru a-și revedea locurile natale și a-și reînnoda legăturile cu rădăcinile sale. Afaceristul a dezvăluit, pentru Click!, tot programul său în țara natală. 

Nick Rădoi a revenit în țară după 2 ani, așa cum Click! a anunțat în exclusivitate. Milionarul a aterizat, în seara zilei de 14 iunie, la București, și se bucură acum din plin de atracțiile din țara natală. 

Rădoi a reușit să învingă cancerul de colon, cu care s-a luptat timp de un an de zile. După terminarea ședințelor lungi de chimioterapie, medicii l-au lăsat pe milionar să vină în România să-și revadă locurile natale. 

Nick Rădoi se distrează la Mamaia! Ce program are milionarul în România?

Nick Rădoi a sosit singur în țară, fiind întâmpinat de apropiați și de presă, la aeroport. Milionarul, care a slăbit peste 40 kilograme pe perioada celor șase luni de spitalizare, afișează o formă fizică de invidiat. 

După ce a petrecut câteva zile în Capitală, Nick a plecat la mare, la Mamaia, să se distreze, ca în vremurile bune, alături de prieteni. Click! a intrat în posesia primelor imagini cu milionarul de la Mamaia, unde are și niște rude din partea fostei soții.

„Sunt la Mamaia acum, aici am foarte multe cunoștințe, prieteni și neamuri, pentru că fosta mea soție este din Constanța”, a dezvăluit Nick Rădoi, pentru Click!

„Merg cu fiica și cu nepoții la neamuri, la Timișoara, Arad, Oradea și Brașov. Avem de colindat toată România” 

Programul milionarului în România este unul foarte aglomerat. Nick o așteaptă să sosească, în aceste zile în țară, și pe fiica sa, împreună cu nepoții. Vor merge apoi cu toții să-și revadă neamurile, de la Caransebeș. 

Apoi, va urma un periplu prin cele mai importante orașe din țară. 

„Mă pregătesc, însă, să plec de aici, de la Mamaia peste puțin timp, pentru că fiica mea deja este în Viena și mă întâlnesc cu ea în Timișoara, joi. Vom merge în orașul meu natal, Caransebeș, va fi prima dată pentru nepoții mei, pentru că vin și ei. Nepoții mei nu au mai fost niciodată în Caransebeș. 

Va veni fiica mea, împreună cu soțul ei și cu patru nepoți și vreau să-i duc în toate locurile mele, pe unde umblam eu când eram tânăr, să le arăt școala mea, eu am făcut opt clase la Liceul Pedagogic din Caransebeș, două clase la Liceul Industrial și două clase la Școala de Mecanic Auto. Și după aceea a plecat în America, aveam 19 ani și ceva.

Am avut o copilărie frumoasă pentru că familia mea a fost foarte ok pe vremea lui Ceaușescu, aveam de toate. Așa că am unde să-i duc, vreau să le arăt multe locuri prin care eu am fost, mergem la neamuri, pentru că avem foarte mulți verișori. Se vor simți bine, sunt convins.

Apoi, îi duc pe Muntele Mic, după aceea mergem pe la Timișoara, Oradea, Arad, Brașov, și înapoi la Constanța. Vreau și ei să vină la mare. Avem de colindat România!”, a mai spus Nick Rădoi, în exclusivitate pentru Click!

Nick Rădoi a slăbit 40 de kilograme după cancer

Milionarul Nick Rădoi (63 de ani) a fost diagnosticat cu cancer colon, în vara anului trecut. Medicii din Mexic i-au descoperit atunci lui Rădoi o tumoră de 9 cm, chiar în timpul unei banale operații de apendicită. 

Au urmat alte patru operații complexe în America și ședințe lungi de chimioterapie. Nu mai puțin de șase luni a stat milionarul prin spitale, timp în care boala l-a slăbit cu nu mai puțin de 40 de kilograme. 

„Am pierdut, în șase luni cât am stat mai mult prin spitale, 40 de kilograme. Ca și regim alimentar nu am voie fast-food deloc. Nu mai am voie decât mâncare gătită acasă, naturală, alimente cât mai naturale. 

Folosesc și niște medicamente naturale, pe lângă chimioterapie, și foarte multă vitamina C, ca să-mi revin și să-mi readuc puterea în corp”, a povestit Nick Rădoi, într-un interviu acordat, pentru Click!

Mai multe