Nick Rădoi a ieșit la maraton după ce a încălcat regimul prescris după cancer. Cât a putut să alerge: „S-a mirat și doctorul!”

#Exclusiv Click!

Nick Rădoi (63 de ani) uimește medicii! Milionarul a alergat 10 kilometri la un maraton în Los Angeles, asta după ce a dat iama într-un fast-food, unde avea interzis după cancer. 

Nick Rădoi se recuperează rapid după cancer! Deși se află sub tratament cu citostatice, încă trei luni de zile, Nick se simte foarte bine și face sport zilnic, alergând kilometri.

Nick Rădoi a dat iama în fast food! Avea interzis de la medici!

Nick a primit interzis de la medici a anumite alimente, de la zahăr până la fast-food. 

Zilele trecute, nu a mai rezistat însă și s-a delectat cu un hamburger american, cu o poftă imensă. 

Pentru că a încălcat regimul prescris de medici, Nick s-a înscris la un maraton în Los Angeles, unde a reușit o performață care i-a uimit și pe doctorii care l-au operat de cancer

A alergat apoi 10 kilometri la maraton

„Dupa 4 operații, eu cred că am fost the best( n.r: cel mai bun). Am alergat fără oprire 10 kilometri și am luat medalia! Un fel de alergat, dar mai agale așa, lento.

Trebuie să fac mult sport în perioada aceasta după boală, dar doctorul nu se aștepta ca eu să alerg câte 10 kilometri. 

El credea că voi face câte 2 kilometri maxim, pe zi. Când a auzit de 10 kilometri, a zis că nu-i vine să creadă! Nici la tinerețe nu am făcut atâta sport”, a declarat Nick Rădoi, pentru Click!

Cât a putut să slăbească Nick Rădoi după cancer

Nick Rădoi a fost diagnosticat cu cancer de colon în vara anului trecut, când medicii din Mexic i-au descoperit o tumoră de 9 cm chiar în timpul o banală operație de apendicită. 

Au urmat alte patru operații în America și ședințe de chimioterapie. Șase Muni a stat milionarul prin spitale, timp în care boala l-a slăbit cu nu mai puțin de 40 de kilograme. 

Am pierdut, în aceste șase luni cât am stat mai mult prin spitale, 40 de kilograme. Ca și regim alimentar nu am voie fast-food deloc. Nu mai am voie decât mâncare gătită acasă, naturală, alimente cât mai naturale. 

Folosesc și niște medicamente naturale, pe lângă chimioterapie, și foarte multă vitamina C, ca să-mi revin și să-mi readuc puterea în corp”, a povestit Nick Rădoi, într-un interviu acordat, recent,  pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net