Nick Rădoi, viața după cancer! De unde a pornit boala?! „M-am schimbat radical! Nu mai sunt cum am fost” Ce regim alimentar ține milionarul?

#Exclusiv Click!

La 63 de ani, Nick Rădoi a trăit cea mai cruntă experiență a vieții lui de până acum. Milionarul român, stabilit în America, a fost diagnosticat cu cancer de colon în august 2023. A stat timp de șase luni în spitale, în America și în Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.  

În prezent, Nick Rădoi face încă chimioterapie și spune că boala l-a schimbat radical, de la modul de viață, la alimentație. Milionarul a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, în care vorbește pentru prima dată deschis despre lupta sa cu nemilosul cancer, boală ce aproape a învins-o.

Click!: Nick, te-ai hotărât greu să vorbești despre cancer, cea mai dificilă experiență a vieții tale de până acum, pe care iată ai reușit s-o depășești… 

Nick Rădoi: Nu mi-a fost deloc ușor, până m-am decis să ies public și să vorbesc despre boala mea. Inițial, nu am vrut! Dar, până la urmă, m-am gândit că este totuși bine să audă alții care au fost în aceeași situație ca și mine, care au fost puternici și care au trecut și ei prin ce am trecut eu, sau poate vor trece.

Știu că lumea nu o să asculte prea mult din ceea ce zic eu acum până nu o să li se întâmple și lor. Și eu am fost la fel! 

Nick Rădoi: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum să mai fiu cum am fost”

Click!: Cum anume s-a schimbat viața lui Nick Rădoi după diagnosticul primit? Erai milionarul mereu optimist, plin de viață și înconjurat mereu de multă veselie și de femei frumoase…Te-a schimbat această experiență dură, boala în sine?

Nick Rădoi: Sigur că viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum să mai fiu cum am fost. Când mă uit acum în spate și văd prin ce am trecut, îmi dau seama că nu a fost nimic rău, eu chiar mă bucur că am trecut prin încercarea aceasta, mă bucur de schimbarea vieții mele, de cum am ajuns să văd lucrurile după această experiență dificilă.

Înainte nu am știut că lucrurile astea care mă stresau zi de zi atât de mult, de businessuri, de bani, mă vor afecta așa așa de tare. Sunt sigur că de aici a pornit această boală, pentru că și doctorii mi-au zis același lucru!

Click!: Practic, stresul de zi cu zi a fost cel care a declanșat boala? 

Nick Rădoi: Da! Eu, practic, nu mai am cum să mă mai stresez acum de lucrurile astea care se întâmplă în jurul meu, probleme de ordin profesional, personal…Eu acum nu trebuie să mă mai îngrijesc decât de sănătatea mea. 

Nu mă mai gândesc decât la puterea lui Dumnezeu, care a fost cu mine, la mântuirea vieții mele. Văd lucrurile acum cu totul altfel și mi-am dat seama cât de important e să fii lângă Dumnezeu și să ai sănătate! Dacă ai sănătate, restul nu mai contează! Niciodată nu aș fi ajuns la concluziile astea dacă nu aș fi trecut pe aici.

Să nu creadă lumea că eu sunt trist, dimpotrivă, eu sunt bucuros că am trecut prin experiența asta. 

„Mai am încă două luni de chimioterapie”

Click!: Cum te simți în prezent? Mai faci tratament?

Nick Rădoi: Da, încă fac chimioterapie. Trebuie să mai fac timp de două luni. Acum o lună de zile, am făcut niște teste care au ieșit toate negative, totul a ieșit bine. După încă două luni, când voi termina chimioterapia, se vor face din nou niște teste, care sper să fie ok ca să oprim această chimioterapie, care, se știe, poate vindeca cancerul, dar are și foarte multe efecte adverse în corp.

Ce regim alimentar ține milionarul? „Am slăbit 40 de kilograme”

Click!: Ce schimbări ai făcut în ceea ce privește modul de viață, dar și alimentația?

Nick Rădoi: Fac sport! Merg în fiecare zi, dimineața și seara, cam zece kilometri în total. Uneori, fac doar 5 kilometri. Depinde cum mă simt. Acum mă simt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care l-am primit. Mulțumesc copiilor mei, fostei mele soții și fraților mei care au fost tot timpul lângă mine, pentru iubirea lor necondiționată. Mulțumesc părinților mei, care mă iubesc și se roagă pentru mine. 

Am pierdut, în aceste șase luni cât am stat mai mult prin spitale, 40 de kilograme. Ca și regim alimentar nu am voie fast-food deloc. Nu mai am voie decât mâncare gătită acasă, naturală, alimente cât mai naturale. 

Folosesc și niște medicamente naturale, pe lângă chimioterapie, și foarte multă vitamina C, ca să-mi revin și să-mi readuc puterea în corp.

Click!: De ce ți-a fost cel mai tare dor în această perioadă? 

Nick Rădoi: Am dus dorul să ies, să merg pe Ocean, să mă plimb cu vaporul, chiar și să merg cu mașina. Mă gândeam tot timpul când eram bolnav: oare o să mai ajung să merg, să ies afară, să mă bucur de viață, de natură?! Nu mă gândesc neapărat la distracții … Sunt bucuros că am reușit să-mi revin și că sunt optimist! Eu am fost optimist toată viața mea, chiar și atunci când am fost bolnav, și niciodată nu m-a speriat nimic!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net