Nick Rădoi, diagnosticat cu cancer de colon! Milionarul, la limita dintre viață și moarte: „N-aș fi crezut că mai trăiesc!”

#Exclusiv Click!

Momente cumplite pentru Nick Rădoi. Milionarul a fost diagnosticat, vara trecută, cu cancer de colon, în timpul unei banale operații de apendicită. A stat opt ore în operație, după care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie. Nick Rădoi ne-a povestit tot calvarul prin care a trecut! S-a aflat la limita dintre viață și moarte! 

La 63 de ani, Nick Rădoi a văzut moartea cu ochii! Milionarul, stabilit în America, a fost diagnosticat, vara trecută, cu cancer de colon, moment care i-a schimbat viața la 180 de grade. 

Nick Rădoi a fost la limita dintre viață și moarte, ceea ce l-a făcut să conștientizeze că sănătatea este mai importantă decât toți banii din lume. 

Nick Rădoi, diagnosticat cu cancer: „Am avut tumoare 9 cm pe colon. Am stat opt ore în operație!”

Calvarul a început în luna august a anului trecut, atunci când Rădoi a acuzat dureri abdominale. A fost la un consult la medicii din Mexic, țara în care locuia la acel moment, care i-au pus diagnosticul de apendicită acută și l-au băgat imediat în operație. 

Surpriza a venit, însă, atunci  când milionarul se afla în plină intervenție chirugicală. Atunci medicii i-au descoperit o tumoră de 9 cm pe colon. 

 „Eu am dispărut din presă de un an de zile. Problema care a fost: eram în Mexic și a început să mă doară jos, în partea dreaptă, sub stomac. Aveam dureri mari, m-au dus am făcut o analiză, un CT, m-au băgat într-un tub, și diagnosticul lor a fost că am probleme cu apendicita.

Am fost de acord să fac operația aici, în Mexic. Operația era una simplă, am fost la un spital foarte bun aici, o doctoriță foarte bună, dar s-a întâmplat că, în timpul operației, nu a fost apendicita și a găsit o tumoare pe colon de 9 cm.

Doctora a sunat-o imediat pe fiica mea, care e doctor, și ea și-a dat acordul să-mi scoată tumora. Eu eram pe masa de operație, iar intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate”, a povestit Nick Rădoi, pentru Click!

După intervenția din Mexic, Nick Rădoi a fost adus de urgență cu un avion privat, în America, acolo unde a fost internat în spital și a urmat un tratament pentru cancer. 

Cine l-a ținut de mână în momentele critice?! „S-a desprins operația! Copiii și fosta mea soție au fost lângă mine!”

„Când eu m-am trezit din operație, după vreo 15 ore, fiica mea era deja la capul meu, venise de urgență de la Los Angeles. Situația s-a agravat, însă, după câteva zile, a venit și nevastă-mea, apoi și fiica mea cea de-a doua. 

S-a desprins operația, înăuntru colonul s-a desprins, am făcut o inflamație foarte mare, iar decizia pe care am luat-o a fost să închiriez un avion privat și să plec în America”.

„N-aș fi crezut că mai trăiesc!”

„Am mai avut încă câteva operații în America. Din august, timp de șase luni de zile, am fost în stare foarte gravă, nu puteam să mă mișc din pat. N-aș fi crezut că mai trăiesc!

Familia mea a fost lângă mine, copiii mei au stat zi și noapte lângă mine, și-au lăsat joburi, copiii acasă. Toți au fost lângă mine, și fosta mea soție. O iubire necondiționată, nu m-aș fi așteptat vreodată să fiu chiar așa de mult iubit!”, ne-a mai spus milionarul.

Au urmat trei luni de ședințe chinuitoare de chimioterapie, până când milionarul avea să afle că este în afara oricărui pericol. 

„Am facut trei luni chimioterapie! Acum sunt negativ!”

„Am început chimioterapia, trei luni am făcut. Ultimele teste au ieșit negative.T otul e bine acum, mă simt ok”, a mai povestit milionarul. 

Boala prin care a trecut atunci când se aștepta mai puțin i-a dat, însă, o lecție și l-a făcut pe milionar să se apropie, pentru prima dată, cu adevărat de Dumnezeu. 

„ Dumnezeu mi-a schimbat viața!”

„După întâmplarea asta, pot spune că Dumnezeu mi-a schimbat viața! N-am să pot uita niciodată puterea lui Dumnezeu care a fost asupra mea, și doctorii s-au mirat că m-am vindecat foarte repede. 

Medicii prognozau ca termen de vindecare de la 10 la 12 luni, după cât de grav am fost. Ori, eu m-am vindecat în doar 5 luni! A șasea lună eram ok.

Eu viața am văzut-o complet diferit până la boala asta. Eram un om foarte puternic, nu am fost bolnav niciodată. Nu am știut ce-i aia operație, niciodată nu stătusem în spital.

Niciodată nu am știut cât de importantă e sănătatea! Mă stresam din probleme de astea de zi cu zi, de bani, de bussines. Acum, însă, sunt un alt om, iar lucrurile astea materiale, mă uit la ele ca și când nu există!

Dumnezeu mi-a dat această schimbare in viața mea ca să văd realitatea și să văd că cea mai importantă e sănătatea. Dacă regret ceva din viața mea de dinainte e că nu m-am rugat destul și că nu am fost așa de apropiat de Dumnezeu cum sunt acum! 

Mă rog la Dumnezeu zi de zi și îi mulțumesc toată viața mea pentru ziua pe care am primit-o!”, a mai declarat Nick Rădoi, pentru Click!

Cine este Nick Rădoi? 

Milionarul Nick Rădoi (63 de ani) a trăit o viaţă desprinsă din filmele americane. Rădoi a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce împreună cu părinţii şi fraţii săi a fost expulzat din România, în 1979. 

Vinovat, din punctul de vedere al autorităţilor, a fost tatăl lui Nick Rădoi, Nicolae, care devenise o ţintă a Securităţii şi care a fost închis la Timişoara pentru protestele sale împotriva regimului comunist.

Alături de alţi creştini baptişti, Nicolae Rădoi a făcut parte din Comitetului Creştin Român pentru Apărarea Libertăţii Religioase şi de Conştiinţă (ALRC). Imediat, autorităţile au declanşat represiunea grupului. 

Nicolae Rădoi a fost arestat alături de alţii şi a ajuns în închisoare, în vara anului 1978, în timp ce fiul său cel mare, Nick, a fost bătut crunt de Miliţie. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite.

Primii cinci ani petrecuți în America au fost cei mai grei pentru Nick Rădoi, care a pus bazele unei companii de transport, ce avea să îi aducă în conturi câteva zeci de milioane de euro. 

Milionarul a fost căsătorit timp de 29 de ani cu Cami și au împreună trei fete, care sunt căsătorite toate cu cetățeni români.

Nick Rădoi a divorţat de soția sa, Cami, la sfârşitul anului 2010. De atunci, milionarul nu s-a mai afișat decât cu românce, care sunt preferatele lui. 

În prezent, Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, care s-a și mutat în Mexic cu tot cu fetița ei, la reședința milionarului român.

 „Întotdeauna în familia mea am ținut tradiția românească. Am 40 de ani de America și mâncărurile tradiționale nu au lipsit din casă de la mine. 

Copiii mei se simt ca și când s-au născut în România, nu în America, pentru că au trăit în jurul nostru cu mâncăruri tradiționale românești

Am trei fete și nu le-am lăsat să se căsătorească decât cu români. Și eu nu am umblat decât cu femei românce. Sunt un adevărat patriot!”, a mai spus milionarul, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net