Se pregătesc Nick Rădoi și Mădălina Apostol de nuntă? Detaliul care i-a dat de gol, după împăcare

După cea mai recentă despărțire dintre ea și afacerist, dar și după ce a fost dată „dispărută” de către prieteni, se pare că Mădălina Apostol a ajuns tot în brațele lui Nick Rădoi, care are gânduri din ce în ce mai serioase!

Iubita lui Nick Rădoi, Mădălina, se ocupă de masa festivă jpeg
Se pregătesc Nick Rădoi și Mădălina Apostol de nuntă? Foto: Arhivă

Nick Rădoi a cerut-o în căsătorie (din nou!) pe Mădălina Apostol, potrivit Antena Stars, iar acum nu mai rămâne decât de văzut ce răspuns va primi din partea alesei inimii sale. Conform aceleiași surse, cei doi s-au împăcat de curând, alegând să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, iar în prezent Mădălina locuiește în SUA, la partenerul ei.

Vezi aici mai multe: Nick Rădoi se însoară cu Mădălina Apostol: “Femeia își urmează bărbatul. M-am mutat la Nick, în Mexic”

Nick Rădoi are planuri mari cu Mădălina Apostol, fiind gata să îmbrace costumul de ginere!

Informația vine la scurt timp după ce Mădălina Apostol a fost dată dispărută chiar de către prietena ei bună, Monica Gabor, are a explicat la vremea respectivă că nu a mai putut să ia legătură cu ea o perioadă bună. Ulterior, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a explicat că situația este sub control, dând de înțeles că a reușit să vorbească cu prietena ei, însă nu a explicat situația mai departe.

Continuarea aici: Mădălina Apostol a fost găsită! Mesajul Monicăi Gabor

Nu știm exact ce s-a întâmplat atunci, însă acum se pare că Nick Rădoi nu mai vrea să o piardă niciodată, nici la propriu nici la figurat, pe Mădălina, astfel că i-a propus din nou să se căsătorească!

Nunta ar urma să aibă loc peste doar câteva luni, însă doar dacă Mădălina se va hotârî în acest sens. Se pare că milionarul i-ar fi pus câteva condiții iubitei lui, una dintre ele fiind ca aceasta să renunțe la afacerea de care se ocupa, lucru care s-a și întâmplat.

Să însemne oare că Mădălina Apostol a acceptat deja marea propunere? Cert este că afaceristul dezvăluia recent că ar cam fi cazul să se așeze la casa lor, motivând că acest „du-te-vino”, presărat cu despărțiri și împăcări, nu e în favoarea lor.

Nu rata: Nick Rădoi, „părăsit” de Mădălina Apostol! După ce i-a facut cadou o casă de 1 milion de dolari în Vegas, afaceristul a rămas singur

E vorba de viața ei, așa cum e vorba și de viața mea, pe care eu deja mi-am făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Nu voi pleca din America. Sunt convins că decizia pe care o voi auzi va fi așa cum trebuie. Într-o zi sper să aud și eu răspunsul, pentru că relația asta de du-te-vino nu mai poate continua.”, spunea Nick Rădoi pe atunci. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg