Mădălina Apostol a fost găsită! Mesajul Monicăi Gabor

Ultima actualizare:

Monica Gabor a anunțat recent că prietena ei bună, Mădălina Apostol, cunoscută în lumea showbiz-ului autohton prin prisma relației sale cu milionarul Nick Rădoi, era de negăsit. La scurt timp însă, Monica a făcut un „update”, explicând că a aflat vești din partea Mădălinei, astfel că îngrijorarea a trecut.

Din spusele Monicăi Gabor, fosta iubită a lui Nick Rădoi nu a mai putut fi contactată de apropiați de ceva vreme. Monica a publicat inițial un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare, în care a explicat că prietena ei bună nu mai răspundea deloc la telefon sau la mesaje, pe nicio platformă.

Aceasta a apelat la comunitatea ei pentru informații, iar la scurt timp a anunțat că a reușit să dea de Mădălina. „Totul este bine cu prietena mea dragă. Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit.”, a scris ea în mediul online.

Citește și: Nick Rădoi, „părăsit” de Mădălina Apostol! După ce i-a facut cadou o casă de 1 milion de dolari оn Vegas, afaceristul a rămas singur

Mădălina Apostol, dată dispărută de prieteni

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu i-a rugat pe toți cei care știu informații despre Mădălina Apostol să o contacteze, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea din luna ianuarie a acestui an!

Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Mădălina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022. Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat.”, a scris Monica Gabor în mesajul său, publicat pe rețelele de socializare.

Citește și: Nick Rădoi se însoară cu Mădălina Apostol: “Femeia își urmează bărbatul. M-am mutat la Nick, în Mexic”

Monica dezvăluise că ultima oară când cele două au vorbit a fost la începutul anului, iar de atunci nu a mai știut nimic de prietena ei, astfel că în sufletul ei a încolțit îngrijorarea. De asemenea, Mădălina nu a mai fost activă nici pe rețelele de socializare.

Ultima sa postare a avut loc în luna februarie, iar de atunci paginile ei nu au mai fost actualizate, astfel că vedeta începuse să se gândească la ce e mai rău. De asemenea, Monica a dezvăluit că prietena ei nu mai are nici aplicația WhatsApp.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au separat

Cunoscută pentru aparițiile sale în lumea mondenă, Mădălina Apostol a atras atenția și prin intermediul poveștii de iubire cu milionarul Nick Rădoi, considerată de mulți ca fiind „controversată”.

Cei doi au avut o relație presărată cu multe despărțiri și împăcări, iar ultimele informații arată că aceștia și-au spus din nou „adio”. Ultima oară când a apărut în public, Mădălina Apostol anunța că nu mai formează un cuplu cu Nick Rădoi, dând de înțeles că decizia ei este una definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net