Nick Rădoi, „părăsit” de Mădălina Apostol! După ce i-a facut cadou o casă de 1 milion de dolari în Vegas, afaceristul a rămas singur

După ce i-a  cumpărat o casă de 1 milion de dolari în SUA, super luxoasă, cu mașină la scară, Nick Radoi s-a trezit singur. Femeia iubită, cu care are planuri de viitor, s-a întors în țară și  o tot așteaptă sa se întoarcă la el. "Madalina îmi tot spune ca se întoarce. M-am săturat de acest du-te - vino și de promisiunile ei", ne-a spus milionarul foarte supărat.

image png
Nick Rădoi, părăsit de Mădălina Apostol, după ce i-a dat casa de 1 milion de dolari

Ușor, ușor se rupe lanțul de iubire dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi. El a făcut eforturi deosebite prin care i-a arătat că vrea o familie. În ianuarie, de ziua lui, afaceristul i-a făcut cadou iubitei sale o casă în valoare de 1 milion de euro în Vegas, dotată cu 4 dormitoare, 3 livinguri, o bucătărie imensă, jacuzzi, piscină și grădină, sala de fitness.

În garaj erau parcate și un Mercedes G Class, în valoare de 150.000 de euro, iar Mădălina Apostol s-a arătat foarte fericită. După acest gest frumos, Nick și Mădălina urmau să stabilească nunta, să se organizeze pentru a trăi o viață frumoasă în America, unde bruneta urma să se stabilească definitiv. Iată însă că la scurt timp, ea s-a întors în țară pentru a-și rezolva niște probleme. Nu păreau sa fie atât de costisitoare sau de grave, astfel încât să fie nevoie de timp îndelungat. Din păcate, lucrurile s-au schimbat și a trecut o lună de când Nick Rădoi a rămas singur, așteptându-și viitoarea soție.

Din nefericire, milionarul și-a cam pierdut răbdarea și s-a săturat de toate motivele așa că i-a dat un ultimatum iubitei lui. „Au trecut 4 săptămâni de când Mădălina e în România.  O înțeleg si eu, nu e ușor să lași tot și să pleci, tocmai de acea nu o bat la cap cu nimic! Am muncit mult la relația asta, timp de 9 ani, dar cred că am pus prea multă presiune și am ajuns la concluzia că cel mai bine e să o las pe ea să-și aleagă drumul vieții.

Promisiunile ei sunt mari când este lângă mine, dar când se întoarce în România, se schimbă totul. Dacă ea nu se hotărăște, în scurt timp voi lua eu o decizie finală și pentru ea, și voi pune punct. Adică, eu nu pot să continui așa într-un "du-te, vino!", a declarat Nick Rădoi, pentru Click!.

Se pare că afaceristul este supărat și dezamăgit, mai ales că a făcut atâtea gesturi prin care și-a arătat prețuirea pentru de persoana iubită și față cei trei copii ai ei. Nick nu se poate întoarce în România, având în vedere că de 40 de ani trăiește în America, acolo are casa, dar și afacerile care îi aduc bani.

„Nu am cum sa mă întorc în România, sunt lucruri în viața mea pe care nu mai am cum să le schimb. Aici am case, afaceri, tot. Dacă mi-ar zice ca nu poate lăsa totul baltă, aș înțelege-o! Când e în țară, Mădălina e altă persoană, se pune presiune din partea celor din jur, de aceea  zic ca nu e ușor și o înțeleg! Orice decizie a ei pentru mine va fi ok.", a conchis Nick, în exclusivitate, pentru Click!.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png