Milionarul Nick Rădoi, petrecere fabuloasă cu femei pe yaht, de ziua lui! „M-am destrăbălat!” Mădălina Apostol nu a lipsit! Imagini în exclusivitate!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nick Rădoi nu se dezminte! Milionarul s-a distrat pe cinste de ziua lui. A făcut un chef monstruos pe yaht, cu femei, în Mexic și a petrecut apoi pe o insulă privată. Flebețea lui, românca Madalina Apostol, nu a lipsit de la petrecere! 

Nick Rădoi, milionarul român stabilit peste Ocean, e în mare formă, mai ales când vine vorba de femei! Nick a împlinit 63 de ani pe 7 ianuarie și a sărbătorit în forță. 

Nick Rădoi, chef monstruos pe yaht cu mai multe femei și râuri de șampanie

Milionarul a umplut un yaht cu femei una și una și a mers să se petreacă pe o insulă privată, în Mexic. Se știe că milionarul român e un mare admirator al sexului frumos, așa că s-a gândit ca, de ziua lui, să-și facă toate poftele în compania celor mai frumoase domnișoare. 

Românca Mădălina Apostol a fost „capul răutăților” pe yaht! 

Printre domnișoarele care s-au distrat pe yaht și-a făcut simțită prezența și românca Mădălina Apostol, care a rămas flebețea lui Nick Rădoi. Milionarul i-a pus la dispoziție casa lui din Mexic Mădălinei, care s-a mutat acolo cu tot cu copii. 

Nick Rădoi: „Am fost pe o insulă privată! Nu poți ajunge decât cu yacht”

Nick Rădoi ne-a pus la dispoziție câteva imagini de senzație de la cheful de pe yaht, dar și de la petrecerea de pe insulă, care a durat două zile și două nopți, și unde milionarul și domnișoarele s-au distrat pe cinste, în costume de baie. 

„Am fost pe o insulă privată și am stat acolo două zile! Nu poți ajunge decât cu un yacht acolo.

A fost superb pentru că nu am mai fost demult în Mexic. În ultima perioadă, am stat mai mult în America. 

M-am cam destrăbălat un pic și am avut niște zile foarte frumoase!”, a declarat milionarul, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Nick Rădoi? Poveste de dragoste cu Mădălina Apostol! 

Milionarul Nick Rădoi (63 de ani) a trăit o viaţă desprinsă din filmele americane. Rădoi a devenit multimilionar în Statele Unite, după ce împreună cu părinţii şi fraţii săi a fost expulzat din România, în 1979. 

Vinovat, din punctul de vedere al autorităţilor, a fost tatăl lui Nick Rădoi, Nicolae, care devenise o ţintă a Securităţii şi care a fost închis la Timişoara pentru protestele sale împotriva regimului comunist.

Alături de alţi creştini baptişti, Nicolae Rădoi a făcut parte din Comitetului Creştin Român pentru Apărarea Libertăţii Religioase şi de Conştiinţă (ALRC). Imediat, autorităţile au declanşat represiunea grupului. 

Nicolae Rădoi a fost arestat alături de alţii şi a ajuns în închisoare, în vara anului 1978, în timp ce fiul său cel mare, Nick, a fost bătut crunt de Miliţie. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite.

Primii cinci ani petrecuți în America au fost cei mai grei pentru Nick Rădoi, care a pus bazele unei companii de transport, ce avea să îi aducă în conturi câteva zeci de milioane de euro. 
Milionarul a fost căsătorit timp de 29 de ani cu Cami și au împreună trei fete, care sunt căsătorite toate cu cetățeni români.

Nick Rădoi a divorţat de soția sa, Cami, la sfârşitul anului 2010. De atunci, milionarul nu s-a mai afișat decât cu românce, care sunt preferatele lui. 

În prezent, Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, care s-a și mutat în Mexic cu tot cu fetița ei, la reședința milionarului român.

 „Întotdeauna în familia mea am ținut tradiția românească. Am 40 de ani de America și mâncărurile tradiționale nu au lipsit din casă de la mine. 

Copiii mei se simt ca și când s-au născut în România, nu în America, pentru că au trăit în jurul nostru cu mâncăruri tradiționale românești

Am trei fete și nu le-am lăsat să se căsătorească decât cu români. Și eu nu am umblat decât cu femei românce. Sunt un adevărat patriot!”, a mai spus milionarul, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net