Trauma din adolescenţa lui Nick Rădoi, care nu-i dă pace nici acum

Ultima actualizare:

    Milionarul e plecat în America de aproape 40 de aniFoto: arhivă personală
Milionarul e plecat în America de aproape 40 de aniFoto: arhivă personală

Nick Rădoi (56 de ani) s-a stabilit de aproape patru decenii în Statele Unite ale Americii, dar o amintire din adolescenţa lui petrecută pe ţărâm românesc îl bântuie şi acum. Omul de afaceri a fost victima unor scene violente, care îi revin chiar şi acum în memorie şi îl fac să-şi iasă din minţi de fiecare dată când vede în jurul lui poliţişti. Mai grav este, că şi când este tras pe dreaptă pentru un control de rutină, nu se poate abţine şi are reacţii care îl fac să iasă din zona lui de confort.

O întâmplare i-a marcat adolescenţa lui Nick Rădoi şi mereu îi revin în minte scene perecute cu ani în urmă. Omul de afaceri s-a plâns prietenilor că a rămas cu seche după ce a fost pus la pământ de poliţişti, iar părintele său, arestat. "Am fost bătut crunt. Cred că aveam 17 ani. Mergeam spre casă, când ne-au înconjurat vreo 7-8 maşini de poliţie. Au sărit să îl aresteze pe tatăl meu. Am fost foarte speriat, am sărit în faţa lui şi îi împingeam. S-a creat o revoluţie pe stradă. Ne-au dus într-o celulă pe toţi. M-au bătut, m-au pus jos, mi-au dat cu bocancii în faţă. Tata se lupta pentru libertatea credinţei. Ne-au luat cetăţenia română, ne-au confiscat tot ce aveam.

Nick Rădoi are un superb Rolls Royce
Nick Rădoi are un superb Rolls Royce

Problema mea cea mare este că nici acum nu am reuşit să-mi revin. Şi de fiecare dată când văd poliţişti sau mă opresc în trafic sar la scandal, parcă retrăind acele scene de atunci. Am suferit o traumă şi se pare că nu m-am vindecat”, s-a plâns Nick Rădoi în anturajul lui de prieteni.

Nick Rădoi are o colecţie impresionantă de maşini

Nick Rădoi are o colecţie luxoasă de maşini pe care o completează ori de câte ori îi face ceva cu ochiul. Milionarul a vândut câteva modele. Este vorba despre un Ferrari şi un Lamborghini, dar a rămas în garaj cu un Rolls Royce, un Bentley, un Audi, câteva maşini de teren, motociclete puternice şi un iaht de un milion de dolari.  

Nick Radoi are o proprietate impresionantă
Nick Radoi are o proprietate impresionantă

Cu ani în urmă, magnatul şi-a deschis porţile reşedinţei sale, unde opulenţa este la ea acasă. Imensa proprietate se întinde pe o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi. Printre multe altele, reşeşedinţa are o fântână arteziană de 100.000 de dolari, piscine, statuete de 400.000 de dolari, sculpturi manuale, ca la Casa Albă, de 700.000 de dolari. Tablourile care decorează casa sunt şi ele extrem de valoroase. Preţul lor începe de la 5.000 de dolari şi ajunge la un milion de dolari. La vila sa, Nick Rădoi are cinematograf, jacuzzi şi o piscină exterioară de două milioane de dolari. 

Citeşte şi:

Nick Rădoi şi-a ''albit'' iubita cu pupici în aeroport - FOTO EXCLUSIV

Ce aroganţă a mai făcut Nick Rădoi de ziua lui!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net