Regele Charles, în lacrimi după diagnosticul cumplit de cancer. Monarhul a avut prima ieșire publică: „Toată lumea vă sprijină”

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea, s-a întâlnit miercuri cu premierul Rishi Sunak la Palatul Buckingham pentru prima dată în 10 săptămâni. Aceasta a reprezentat prima sa întâlnire cu un oficial de la anunțul diagnosticului său de cancer. În cadrul acestei întâlniri, monarhul britanic, în vârstă de 75 de ani, a mărturisit că mesajele de susținere primite în ultima perioadă l-au emoționat profund, motiv pentru care a plâns.

Regele Charles, în lacrimi după diagnosticul cumplit de cancer
Regele Charles, în lacrimi după diagnosticul cumplit de cancer

Regele Charles, în lacrimi după diagnosticul cumplit de cancer

Rishi Sunak a fost filmat lân momentul sosirii la întâlnire, în timp ce i-a spus regelui „țara vă susține”, atunci monarhul și-a exprimat recunoștința pentru toate mesajele primite și și-a arătat admirația pentru organizațiile caritabile implicate în lupta împotriva cancerului. Întâlnirea lor a durat 45 de minute și deși se vedea că este slăbit, regele Charles și-a menținut starea de spirit pozitivă.

Mă bucur să vă văd că arătaţi atât de bine”, i-a spus premierul britanic regelui când s-au văzut. „Totul este făcut cu oglinzi”, a glumit monarhul.

Toată lumea vă sprijină și a fost plăcut să vezi că lumina reflectoarelor a strălucit și asupra muncii pe care organizațiile caritabile o fac în acest domeniu.”, i-a mai spus premierul în timpul audienței lui la Palatul Buckingham.

Am auzit că a existat mult mai mult interes pentru acele organizații caritabile minunate împotriva cancerului. Pe multe dintre acestea le-am patronat ani de zile”, i-a răspuns regele.

Am primit atât de multe mesaje și felicitări minunate, încât m-au făcut să plâng de cele mai multe ori”, a mai mărturisit Charles.

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer pe data de 2 februarie. Boala a fost descoperită după ce Regele a fost internat la spital pentru o afecțiune cu care se confruntă la prostată. În ciuda diagnosticului grav, reprezentanții Familiei Regale au declarat că regele este foarte optimist cu privire la tratamentul la care va fi suspus de acum încolo și că nu își face griji. Și într-adevăr acest lucru se vede din comportamentul său. Cu toate acestea regele Regele și-a suspendat toate angajamentele publice, dar intenționează să rămână activ în lucrul cu documente de stat, conform comunicatului emis de Palatul Buckingham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net