#Exclusiv Click!

Nicolae Botgros e fericit că a devenit bunic și are o nepoțică de 3 luni! Botezul e săptămâna asta, la Chișinău! „Mi-a adus o frumoasă bijuterie”

8 octombrie 2024 14:10   Vedete românești

Nicolae Botgros (71 de ani) nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit bunic. Fiul său, Corneliu, are o fetiță de 3 luni, nepoțica celebrului maestru al „Lăutarilor de la Chișinău” care urmează să fie creștinată în cursul acestei săptămâni la Chișinău.

„Nu știu dacă există mai mare bucurie”

Maestrul Nicolae Botgros are un program foarte încărcat și extrem de solicitant așa că este mai mereu pe drumuri, între mașini și avioane. A venit sâmbătă seara la nunta Lorei direct din Turcia pentru că și-a dorit să îi cânte frumos miresei și invitaților săi. Și în familia sa va urma un eveniment fericit cât de curând, botezul nepoțelei sale de care vorbește cu mare drag și pe care o consideră acum bijuteria familiei.

Am o nepoțică. I-am făcut și fetiței mele evenimentul ei, am botezat fetița dar acum i-am dat colace, face 7 ani, așa este tradiția la noi, românii de peste Prut, basarabenii. Exact același lucru face și Cornel acum,  mi-a adus o frumoasă bijuterie, nu știu dacă există mai mare bucurie, a unei fetițe, a unei nepoțele, Camelia. Nepoțica împlinește 3 luni și îi facem acum botezul, la Chișinău”, am aflat de la Maestrul Nicolae Botgros care și-ar fi dorit ca și regretata lui soție, Lidia Bejenaru, să îi fie alături la un așa eveniment important și de suflet din familie.

Din păcate, cunoscuta interpretă de muzică populară și soția binecunoscutului Nicolae Botgros s-a stins din viață în  vara lui 2021, din cauza unei boli crunte. Cei doi erau împreună de 50 de ani. Celebrul dirijor din Republica Moldova mai are o fetiță de 7 ani cu interpreta de muzică populară Anișoara Dabija, de care se ocupă să nu îi lipsească nimic.

„Muzica îmi dă putere”

Maestrul Nicolae Botgros trăiește și respiră prin muzică. Nu are timp prea mult pentru el însă atunci când urcă pe scenă simte că este cel mai fericit și acest lucru îi dă putere să meargă mai departe.

Am un program foarte încărcat. De la aeroport am venit direct aici. Spatamana viitoare avem pregătiri, repetiții, înregistrări. Muzica este cea care îmi dă viață, putere și mă ține pe acest pământ.  Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a adus până aici!”, ni s-a mai confesat cunoscutul dirijor al Lăutarilor din Chișinău.

Mai multe