Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fetiță în Maramureș! Cele mai bune prietene i-au fost alături

Ultima actualizare:

Mare motiv de bucurie în acest weekend și pentru Laura Cosoi. Actrița și prezentatoarea TV și-a botezat cea de-a patra fetiță, păstrând tradiția, evenimentul având loc tot în Maramureș, așa cum s-a întâmplat și pentru celelalte 3 fetițe, într-un cadru de vis, în compania familiei și a prietenelor sale apropiate.

Adela Popescu, Ada Condeescu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, i-au fost alături Laurei Cosoi la botezul Aidei, cel de-al patrulea copil al familie sale care s-a născut cu mare bucurie la sfârșitul lunii iulie, cea din urmă fiind responsabilă și cu o parte din muzica pe care invitații vedetei au ascultat-o la petrecere. Familia Laurei Cosoi este mare și frumoasă, așa că alături de soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, vedeta a oferit un adevărat tablou de familie, pozându-se cu toții împreună, Rita, Vera, Lara și Aida, fiind ființele pe care Laura Cosoi le iubește cel mai mult.

“Tot ce mi-am dorit mai mult… Botezul Aidei, Maramureș!”, a notat Laura Cosoi pe pagina ei de Instagram. Vedeta își numește cea de-a patra fetiță “Copilul Dar”. Răsfoind albumele de la creștinarea celorlalte fetițe, actrița și prezentatoarea TV mărturisea cât este de nerăbdătoare să pășească în biserică și împreună cu Aida pentru a primi taina sfântă a botezului.

“Peste câteva zile va intra în biserică și Aida, darul nostru, iubita noastră fetiță…ah, de-abia așteptăm să ne întâmpinăm oaspeții, să ne pierdem în povești până târziu după miezul nopții, să miroasă în curte a pâine coaptă în vatră, să împodobim grădina, să răsune cetera, să pocnească lemnele în focul  de tabăra, să ne îmbrățișăm și să păstrăm  pentru totdeauna în sufletele noastre emoția întâlnirii pentru botezul Aidei”, a mai povestit Laura Cosoi cu puțin timp înainte de botezul mezinei familiei.

Mâncare tradițională și tort roz cu zâne și fluturași

Invitații la botezul Aidei s-au bucurat de o petrecere în aer liber organizată la Casa Olarului din Maramureș, mâncare tradițională, ciorbă gătită ca la mama ei, gogoși bune și pufoase, multe alte bunătăți home made dar și un tort etajat, de culoare roz, cu zâne și fluturași pe care scria “Bunătate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net