Aylin Cadîr, despre secretul unei căsnicii perfecte: ”Am ales bine şi acum doar mă bucur de ce am”

Ultima actualizare:

Are 36 de ani şi este o mămică împlinită. Cu doi băieţi energici acasă, Pavel- de 6 ani şi Amza - de 4 ani, Aylin Cadîr face faţă cu brio provocărilor din viaţa ei. Click! a povestit cu Aylin despre viaţa de familie şi cum îşi împarte frumoasa vedetă timpul între băieţii ei şi scenă. 

Aylin Cadîr exclusiv png
  • Aylin, ai doi băieţi superbi! Cum eşti cu ei, mai ai timp pentru tine? 

 Aylin Cadîr: Sunt fericită să fiu mama lor şi încerc să fac ce pot mai bine ca să iasă nişte adulţi adaptaţi sau adaptabili. Ne jucăm deseori, alături de ei reînvăţăm care e treaba cu viaţa asta. Mai învăţăm şi că a fi părinte nu vine neapărat natural, facem greşeli, învăţăm, greşim din nou… şi tot timpul sper să nu îi stric pentru că ştiu că ei au venit perfecţi pe lume.  

Timp pentru mine am pentru că sunt norocoasă şi nu sunt singură în creşterea lor. Avem un “trib” întreg implicat şi iubitor şi ne împărţim îndatoririle în aşa fel încât toată lumea are timp şi personal şi pentru copii.  

  • Pavel are 6 ani şi Amza doar 4. Cum vă înţelegeţi şi ce preocupări au ei acum? 

Pe măsură ce cresc au interese noi. Sunt băieţei la modul oldschool adică le plac maşinuţele şi jocurile video, sunt pasionaţi de programare şi codare, se joacă împreună mult, sunt cei mai fericiţi când se văd şi cu verişorii, în gaşca completă este veselie şi gălăgie mare. Eu încă sunt un copil în spirit, dar sunt obligată să fiu adultul când sunt cu ei, ceea ce îmi iese… într-un mod foarte al meu.  

  • Ce fel de mămică este Aylin? 

Prietenele mele zic că sunt foarte relaxată cu ei şi că îmi admiră răbdarea, însă eu ştiu că sunt foarte anxioasă, mă stresez uşor, îmi pierd răbdarea din nimicuri. Sunt însă o persoană foarte empatică şi nu mi-am pierdut niciodată legătura cu Aylin copilul aşa că îmi este şi uşor să îmi înţeleg copiii când au momente mai proaste.  

  • Te-ai mai vedea cu încă un copil sau sunt suficienţi doi? 

Nepoţii mei, doi băieţei, au stat în urmă cu ceva timp vreo zece zile la noi. Am crezut că va fi îngrozitor de greu însă a fost atât de frumos. Obişnuiam să zic că nu aş mai face copii, însă trebuie să recunosc că mi-a plăcut cu casa plină de copii. Nu ştiu… ce va fi, va fi.  

  • Dintre tine şi soţul tău cine este mai permisiv cu copiii? 

La noi în casă nu sunt roluri bătute în cuie. Facem cu rândul. Dar nu suntem niciodată amândoi severi în acelaşi timp. Dacă unul disciplinează celălalt înţelege şi îmbrăţişează. Aşa a fost mereu, fără să vorbim neapărat despre asta.  

  • Ai o căsnicie frumoasă! Care este secretul şi cum faci să radiezi încă? 

Secretul e că am ales bine mai demult şi acum doar mă bucur şi am grijă de ce am.  

  • Cum reuşeşti să te menţii în formă şi care sunt plăcerile tale vinovate? 

Clasica atenţie la alimentaţie şi oareşce mişcare fac minuni, iar plăceri am multe, dar nu mă mai simt deloc vinovată pentru ele.  

  • Care este cea mai bună variantă a ta? În ce ipostază te regăseşti cel mai bine: ca mamă, soţie sau pe scenă? 

Nu mă pot împărţi pe categorii. Sunt un om care, ca toţi oamenii, joacă mai multe roluri în viaţă şi mă simt bine când ştiu că sunt toate. Una fără cealaltă însă… aia e o lume în care nu vreau să trăiesc.  

  • Ce proiecte profesionale pregăteşti acum şi cum merge cu teatrul şi cu spectacolele în perioada asta? 

Am în pregătire câteva proiecte frumoase de care sunt foarte entuziasmată. Cea de care pot povesti este noua premieră la TNB care va ieşi pe la mijloc de primăvară, un spectacol în regia lui Gelu Colceag, după un text foarte interesant şi intens al unei dramaturge britanice pe care o admir foarte mult. În afară de asta continuăm şi din fericire jucăm. Reluăm “Dineu cu proşti” şi avem şi câteva deplasări deja programate la Constanţa, Braşov, Ploieşti, Iaşi, Craiova. Vă mai invit la spectacolele mele de suflet de la TNB, “Incognito” şi “Kiritza”.  

  • Te-a bătut gândul vreodată în această pandemie să te reorientezi? Să vrei să faci altceva? 

Din fericire nu a fost nevoie, de bine, de rău am continuat să jucăm. Ştiu că aş putea să fac multe alte lucruri, am multe skilluri, sunt muncitoare şi învăţ uşor, însă nu cred că aş fi fericită făcând altceva. Eu joc şi cânt, atât ştiu, atât fac. 

Aylin Cadîr și Traian Paicu au avut două cununii

Povestea de dragoste dintre frumoasa turcoaică Aylin și soțul ei, avocatul Traian Paicu, durează de 19 ani. Cei doi au sărbătorit în vara anului trecut 10 ani de căsnicie. Aylin și soțul ei au organizat două cununii, una musulmană, celalaltă ortodoxă, iar petrecerea de nuntă, la care au avut 350 de invitați, a durat trei zile și trei nopți.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net