Nicole Cherry, probleme după ce s-a lansat în lumea afacerilor! Ce se întâmplă cu brand-ul ei: „Existau persoane care nu erau mulțumite”

12 august 2024 19:29   Vedete românești

Nicole Cherry a decis să pună temporar pe pauză activitatea brandului său de haine, lansat în 2020, pentru a se dedica complet carierei muzicale. În vârstă de 25 de ani, Nicole are deja o carieră impresionantă și o familie minunată.

Nicole Cherry, probleme după ce s-a lansat în lumea afacerilor! 

Cântăreața a debutat în 2013, la doar 14 ani, cu hitul „Memories”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent, Nicole se concentrează pe extinderea carierei la nivel internațional, lansând recent piesa „Como El Agua”, în colaborare cu Sikotoy.

După ce și-a dedicat șapte ani exclusiv muzicii, Nicole Cherry a explorat și antreprenoriatul în timpul pandemiei, lansând un brand de haine în 2020. Cu toate acestea, activitatea brandului a fost suspendată pe rețelele sociale în octombrie 2023, iar site-ul nu mai este activ momentan. Cântăreața a găsit că cel mai dificil aspect a fost să facă față presiunii din partea celor nemulțumiți de produsele pe care le oferea.

„Momentan am luat o pauză pentru că lucrurile au devenit destul de pline pentru mine și n-am reușit să mai fac față. Dar brandul există în continuare. Doar am luat o pauză și nu știu exact să spun o dată în care vom relua activitatea. 

Să lucrezi cu oamenii e destul de greu. Cred că ăsta este cel mai greu lucru, mai ales pentru că oamenii știu că este brandul meu și clar pretențiile se ridică. Mi-am dat seama că oricât ai încerca să mulțumești (pe toată lumea – n.red.), tot există o persoană care va spune ceva. Și cred că asta este valabil în orice. 

Chiar dacă am fost extrem de dedicată și lucrurile se făceau foarte bine, tot existau persoane care nu erau mulțumite. Nici prețurile nu erau atât de scumpe cât să stai să iei la puricat absolut tot. Și calitatea, dacă stăm să facem o comparație cu celelalte brand-uri, tot așa micuțe, era una foarte mare pentru preț, mă refer”, a explicat artista, pentru Unica.ro.

Mai multe