Mesajul transmis de Nicole Cherry cu ocazia zilei de naștere a partenerului ei! „Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi”

Încă din anul 2018, Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Mai mult decât atât, cei doi au împreună o fetiță de numai doi anișori, iar acum încep să se gândească și la nuntă! Iar cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Popa, Nicole Cherry a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Cei doi sunt împreună din 2018
Cei doi sunt împreună din 2018

Nicole Cherry și Florin Popa formează un frumos cuplu încă din anul 2018, iar în urmă cu numai doi ani, ei au devenit și părinți! Acum, cu ocazia zilei de naștere a lui Florin Popa, faimoasa artistă a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care îi mulțumește partenerului ei de viață pentru că o inspiră să fie cea mai bună versiune a ei.

„La mulți ani nouă, iubirea mea!

Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi și pentru că mă inspiri să fiu cea mai bună versiune a mea.

Te iubesc!”, a scris Nicole Cherry pe Facebook.

Cei doi deja se gândesc la nuntă

Cei doi deja au început să se gândească la nuntă, iar în ciuda faptului că nu este o prioritate pentru ei la acest moment, Nicole Cherry a spus că își dorește ca nunta ei să fie una specială.

„Ne gândim, dar momentan nu este o prioritate. Am investit în backline și în tot ce înseamnă proiecte speciale și nu ne dorim o nuntă mică. Ne dorim să avem o nuntă care să ne facă fericiți așa cum ne-am imaginat”, a povesti Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

„Mi se pare perfectă luna iunie”

Nicole Cherry a mai spus că este foarte atașată de cifra 5, așa că vrea ca data nunții să fie legată de această cifră specială. În plus, artista a mai spus că își dorește să facă nunta în afara țării.

„Mi se pare perfectă luna iunie. Ne dorim mult în 2025. Cinci este cifra noastră, să zicem. Să fie ceva cu 5, c-o fi luna, anul, mai vedem. Ca și locație îmi doresc foarte mult în afara țării. Nu știm dacă vom reuși. Avem o familie numeroasă și ne dorim ca toate persoanele importante din viața noastră să fie prezente. Ne mai gândim”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net