Cum arată Lavinia Pîrva în vacanța din Grecia! Soția lui Ștefan Bănică JR e bombă sexy!

Ultima actualizare:

Lavinia Pîrva (39 de ani), soția celebrului Ștefan Bănică JR (56 de ani), a încins internetul. Cântăreața se află în Grecia împreună cu familia ei, băiețelul sau de 5 ani, Alexandru, și artistul care i-a devenit soț în 2017, în mare secret, în Bulgaria.

Banner Stefan Bănică Lavinia parva

Peisajele de vis din Mykonos, acolo unde și-a intensificat bronzul de vară, au îndemnat-o pe Lavinia Pîrva să facă și câteva poze incenidare la piscină sau la malul mării, în diverse costume de baie.

Am putut observa astfel ce siluetă are frumoasa brunetă care se mândrește cu corpul ei la plajă. Artista s-a fotografiat atât cu fiul ei, Alexandru, căreia încă nu îi arată fața în poze, dar și cu iubitul ei soț, alături de care o vedem în ipostaze mai  rare, cei doi preferând să își trăiască povestea de dragoste și viața privată departe de ochii curioșilor.

"Fericirea are chipul lui!", a scris Lavinia în dreptul unei fotografii din vacanță cu fiul ei, Alexandru.  Iar la poza cu soțul Ștefan Bănică JR  a lăsat în descriere o inimioară roz. 

Cât despre silueta pe care o afișează, am aflat de la soția lui Ștefan Bănică JR că vedeta are grijă la alimentație însă atunci când vine vorba de dulciuri tentația este mare și se abține cu greu.

"Nu mai țin dietă dar încerc cumva să mă echilibrez și să am grijă ce mănânc. Nu-mi iese tot timpul dar...Poftesc la dulciuri, normal!", ne-a declarat Lavinia Pîrva într-un interviu din luna aprilie realizat înaintea sărbătorilor de Paște.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au ales și ei Grecia pentru vacanță!

Prezentatorii de la Radio ZU, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au preferat tot o vacanță în Grecia, amândoi alegând Creta.

Pentru Daniel Buzdugan (49 de ani), Creta e deja ca acasă, deoarece de ani buni merge acolo în vacanțe. Soția lui are foști colegi stabiliți în Creta, și mereu sunt primiți cu brațele deschise.

"Eu nu vreau în Creta, dar soția mea mă trage după ea an după an și mă obligă să merg cu ea și să mă întâlnesc cu foștii ei colegi greci de la medicină din Iași și să ne punem la niște mese interminabile pe la tavernele de pe malul Egee, și de gura lor merg acolo, că mie mi-ar plăcea mai mult să stau acasă în vacanță. Oare mă credeți sau nu, ziceți voi!", a mărturisit Daniel Buzdugan care s-a distrat în vacanța cretană și cu actrița Ioana Blaj și soțul ei, Ducu Ion.

Mihai Morar (42 de ani) a plecat și el cu fetele sale tot în Grecia, în Creta. Acolo au sărbătorit-o și pe mezina familiei, Roua, care a împlinit 5 ani. Și-a făcut multe poze cu familia, au admirat apusuri, au mâncat bine la tavernele grecești, s-au jucat, a înotat alături de fete și s-a bucurat de tot ceea ce înseamnă o vacanță perfectă.

"Prima zi de vacanță dintr-o vară eternă. Jurnal în 10 poze cu Egee, piscină și tavernă", a consemnat și Mihai Morar din frumoasa lui vacanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner Denisa Manelista
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net